• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzaktan Eğitim harç ücreti

mervee123

Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2012
3
0
16
İstanbul
İkinci üniversitemi uzaktan eğitim olarak bitirmek istiyorum. Gazi Üniversitesi Uzaktan Eğitim Bilg. Programcılığını seçtim.
Harç fiyatları hakkında bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun.. 5.000 tlden bahsediliyor :(

canım gazi üniv. bilmem ama genel olarak uzaktan eğitim harçları yüksek
yani 5000 civarı olduğu doğrudur.
açıköğretimle karıştırılarak aynı zannedilip tercih ediliyor
sonra kayıt sırasında o güzel harçları duyunca ve
imkanında olmayıncayanıyor senen.
bende uzaktan eğitim düşünmüştüm ama harçların açıköğretimden yüksek old. duyunca vazgeçtim
eğer yüksek harç ödeyemem diyorsan ara üniv.i kesin bilgi alarak için rahat olsun ve tercihini değiştir.
yarın son gün ve saat 17:00 unutma

uzaktan eğitim harçlar en az 1500 istanbul üniversitesinde derslere internetten giriyorsun sanal sınıf denen birşey var hoca sana webcamde anlatıp soru soruyor vizelere internetten giriyorsun

uzaktan eğitim harçlar en az 1500 istanbul üniversitesinde derslere internetten giriyorsun sanal sınıf denen birşey var hoca sana webcamde anlatıp soru soruyor vizelere internetten giriyorsun

canım özelden mesaj hakkım yokmuş yazamadım.istanbul üni. auzef tarihi seçtim.coğrafya seçeyim diyordum ama tarih aşkı daha ağır bastı:)

Back