Uzaktan eğitim alan ya da bİlgisi olan ???

tabi eger gecise izin verilirse,yalnızca uzaktan egitimler arasında geciş yapabilirsiniz.mesela gaziden ıspartaya gecis yaparsın vs.kamerayı hoca acıyor sadece.sen acmıyosun.senin mikrofonun acık oluyor.bölece anlamadıgın yerde 'Hocam!'diyebiliyosun..

cevap ıcın tsk ederım ,pekı baska yerdekı uzaktan egıtımı sectıgımızde o sehre gıdıp mı sınava gırılecek ???

bende gazi uzaktan eğitimi kazandım ama diplomada uzaktan yazması canımı sıktı. gerçi dgs ye hazırlanıp 4 yıllık lisans diploması almak istiyorum ama keşke yazmasaydı yaa... Sakaryaya yatay geçiş yapabilirim ama arkadaşlarım uzaktan yazsa bile gaziden mezun olmak avantaj diyorlar. sizin fikriniz nedir bu konuda arkadaşlarr

arkadaslar bana bı yardımcı olurmusunu????

http://ogrenci.gazi.edu.tr/kayit2008/step_04.html bu sıtedende ulasabılırsınız kayıt evraklarına

gazı unıversıtesın bana yolladıgı kayıt dosyasındakı ,ıstenılen evraklar bunlar fakat ,dıyolarkı adlıyeden temız kagıdı ,dıploma noter onayı,ıstıyolar dıyolar ama ıstenılen evraklar yukardakıler okulu aradım acan olmadı bana bı yardımcı olurmusunuz????????

Son düzenleme:
Canım bende sakarya üniversitesi asapazarı yüksek okulunda okuyorum bölüm endüstriyel elektonik hala okumaktayım 2. senem bende yardımcı olabilirim.

arkadaslar benimde sorum olacak.Bende bir kac gündür arastiriyorum uzaktan egtimi esim icin.Biz yurt disindayiz ve esim burada okurken bilgisayar programcilgi okuyordu,okulu birakmak zorunda kaldi.Simdi Tr.de uzaktan egitim ile devam etmek istiyor.Böyle bisey mümkün mü yani burada yapmis oldugu derslerini saydira bilir mi?Üniversiteleri ariyorum cikmiyorlar,bazilarida internet sayfasina bakin diyor.Ama dogru düzgün bir bilgi yok özellikle de bölümler konusunda.Sanirim kayit zamanlari da gecmis her yil icin dönem basinda yapiliyormus.Burda kayitlar sömester basi yapilir.

bende bu sene öss ye girmeyi düşünüyorum
acık ögretim okucaktım ama
tasadf uzaktan egitimi gördüm
konuyu kaba taslak okudum ama
hangi bölümler var yada bununla ilgili bir site varmı bilgi alabilecegimiz

2. üniversite olarak endüstri müh. ya da iş güvenliği uzmanlığını okumak istiyorum .Çalıştıgım için uzaktan eğitim mantıklı geliyor

Bu konuda bilgisi olan var mı :26:

Ben endüstiride okumak istiyorum .Ahmet yesevi varmış uzaktan eğitim veren :44: burada okuyan var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…