uzaktaki sevgililier için yastık :(

geçmedimi? hayır ben çok görüyorum çok romantikk yaaaa :69: :14::14:

ayda bir de bişeydir:D ben senede bir gördüğüm için biraz duygusal geldi işte:D

uzaklık çok kötü ama katlanıyoruz olsun bi an önce kavuşmayı nasip etsin Allah :16:

valla bazen yastığıma parfümünü sıkıyorum sarılıp uyuyorum :16:
şimdi teknolojik ürün ya kapış kapış gider :52::52::52::52:

uzaklık çok kötü ama katlanıyoruz olsun bi an önce kavuşmayı nasip etsin Allah :16:

valla bazen yastığıma parfümünü sıkıyorum sarılıp uyuyorum :16:
şimdi teknolojik ürün ya kapış kapış gider :52::52::52::52:

e gider yani ben alırım belki :D off off dertlendirdin beni bak şimdi uzaklık felan içim daraldı:D

banada pek romantik gelmedi ya :27:
bizde uzaktayız hemde uzun yıllardır ama bende gece tişörtüne parfümünü sıkıp ona sarılıp yatıyorum :27:
artık kendi kendimize çeşitli alternatifler üretmeye başlamışız kızlar uzaklık fln derken :1:

e gider yani ben alırım belki :D off off dertlendirdin beni bak şimdi uzaklık felan içim daraldı:D

ay hatırlatma bugün tam 1 ay oldu görüşemeyeli 2 haftadır msndede görüşemiyoruz çok özledim :14::14:

neyse konuyu dağıtmıyım bana göre gereksiz zaten ben sevdiğimin kalp atışını hissediyorum :16:
bazen o kadar çok biliyorum ki naptığını evde ruhunmu geziyo aşkım bazen korkuyorum diyo :52::52::52:

arkadaşlar ya ben hala anlamadım bu yastığın özelliğini. normal bir yastık gibi görünüyor, özelliği neymiş?

ay hatırlatma bugün tam 1 ay oldu görüşemeyeli 2 haftadır msndede görüşemiyoruz çok özledim :14::14:

neyse konuyu dağıtmıyım bana göre gereksiz zaten ben sevdiğimin kalp atışını hissediyorum :16:
bazen o kadar çok biliyorum ki naptığını evde ruhunmu geziyo aşkım bazen korkuyorum diyo :52::52::52:

senden bende korktum şmdi:D

Back
X