• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzak mesafe Iliskisi ve iletisim

Benimki alman degil baska bir bati avrupa ulkesinden, kim oldugum net bi sekilde anlasilmasin diye belirtmedim. Cicek alir, hesap bana odetmez hatta bu yuzden hep kavga ederiz. Ama acikcasi hakli oldugunuz kisim muhtemelen deli gibi asik olsa da mic mic ilgi hicbir zaman gostermeyecek bunu kabullenicem yada ayrilicam yani
İlk dediğim gibi değersizlik hissettiriyorsa ömür geçmez

Belki böylesi daha iyidir biliyor musun? Uzak mesafe ilişkisinde çok iletişim halinde olunca, sürekli konuşup mesajlasinca da iyi olmuyor zaten. Gerçi senin ne kadar görüşmek istediğini bilmiyorum ama genelde abartıldığını görüyorum. Sürekli iletişim halinde olmak da sık sık kavgalara sebep oluyor.

Eğer seviyorum diyorsan ikiniz de fedakar davranmaya, biraz kendi isteklerinize değil de karşı tarafı da fazla zorlamadan yavaş yavaş alışmaya çalışın.

Erkek arkadaşın eşime çok benziyor. biz de ilk 1 yıl uzak mesafe ilişkisi yaşadık. Ve ben onun telefonla hiç alakası olmayan, cevapsız aramalara da dönmeyen, mesajlaşma watsapp falan hiç bakmayan biri olduğunu anlayınca gunde 100 defa konuşmak sürekli fotoğraflar falan gönderelim birbirimize istememe rağmen kendimi tuttum onu sıkmamak için. Sadece bana karşı değil herkese karşı böyleydi zaten. Günde 1 defa ben arıyordum konuşuyorduk mesajlaşma falan da asla yok. Sonra bigun aradigimda acmayip 24 saat de donmemesine bir kriz çıkardım artık gorusmeyelim diye ondan sonra toparladik. O daha hassas oldu, en azından saatlerce telefona bakmamazlik etmedi aradığımı görünce dondu, ben de hala çok ilgi alaka beklemedim ondan, aradığımda açsa yetti ve günde 2 defadan fazla öylesine aramamisimdir. Ama gun içinde yazışma falan hala yok hala yok. Watsaptan bir şey yazsam arayıp bir de sana şunu yazdım baksana demek zorunda kaliyorum:) zaten bunun eksikliğini de hiç hissetmiyorum. adamın huyu bu. Ve iki taraf da biraz özen gösterince üstesinden gelinebilir bir şey diye düşünüyorum.
Cok tesekkur ediyorum mesajiniz biraz icime su serpti acikcasi :) Benim de oyle surekli onunla yazisacak vaktim zaten yok ona da soyledigim sey gunde bir kere konusalim yani o da ozledigimden yoksa napiyo ne ediyo kontrol etmek icin degil. Ben de icten ice bi kriz gecirip boyle bi kere saglam kavga etsem duzelir gibi hissediyorum biliyor musunuz. Surekli bi seyler bekleyen taraf olup kendimden sogutmak da istemiyorum ama cidden bu sekilde yurutemeyecegimi anlayip bi sekilde ortak noktada bulusmasi gerek benimle

Kes
Benimde yabancı erkek arkadaşım ama biz her gün günaydın iyi geceler yazarız.yazışıyoruz her gün mutlaka gün içinde de.bence adamda bir tuhaflık var.benimde sosyal medya hesabım yok.uzak mesefa ilişkisi gerçekten yıpratıcı iletişimin devamlı olması çok önemli zaten her istediğin zaman atlayıp gidemiyorsun.hayatınızı onun için değiştirmeden önce iyi düşünün bence.her iki taraf fedakarlık yapmazsa bu tür ilişkiyi yürütmek çok zor.
ona kalsa haftada bir b
İlk dediğim gibi değersizlik hissettiriyorsa ömür geçmez
valla haklisiniz bi noktada patlayacagim zaten ondan sonra ya bu huyunu degistirecek yada beni kaybedecek

Kes

ona kalsa haftada bir b

valla haklisiniz bi noktada patlayacagim zaten ondan sonra ya bu huyunu degistirecek yada beni kaybedecek
Seni üzmek istemem ama huylar da pek değişmiyor. karamsar konuşmak istemezdim ama böyle..

İlişki kavramı bizden çok farklı, hayatın merkezinde değil hayatın bir getirisi gibi onlarda ama ben Türk erkeği diyorum, iyisi bal gibi bizim erkeklerin kötüsü de tam kötü. :KK70: oraya gidince bir süre birlikte yaşarsınız, duruma göre bakarsın, bakalım adam senin ilgisini görünce şok olacak mı, Türk kızları çok ilgili anne gibi vb diyorlar Helga sabah akşam öpüp sarılıp kahve getirip yemek vermiyor bunlara :KK20:

Nekadar farkli kültürdede olsa insan farklida olsa insan özlemezmi? her erkek özler bence sevdigi kisiyi.
Özleyip yazar arar ne biliyim bana pek umursamiyor gibi geldi..

Yani batı avrupalı tipler bizim erkeklere benzemiyor söyleyeyim

Akıllı telefonu, sosyal medya hesabı vb olmayan çok insan var

Twitter instagram tanıdığım kimsede yok zaten almanyada tanınıp bilinmiyor bu ikili tanıdığım insanların çoğunun hesabı varsa fb

Fb varsa da haftada 1 girip bakar hans arkadaşlarım ne var ne yok diye

Bizim ülkemizdeki gibi günaydın mesajı iyi geceler mesajı gibi şeyler zaten yok, gün içinde mesajlaşma da yok

Uzun mesafe ilişkisi olan insanlar haftada 1 kere mail yazar o kadar

Bu kültür farkı diyeyim, sadece senin sevgilin değil burda yaşayan herkes böyle

Bu seni sevmediği anlamına gelmez

Hans erkeği boş konuşmaz yalan söylemez kıvırmaz

derinderin derinderin kankaya katılmıyorum, hislerimden emin olmak istedim acele etmek istemedim dediysr doğrudur burdaki usül önce arkadaş olup uzuuuun süre karşıdakini arkadaşça tanımak öyle flört kesişme yazışma yok. Genel olarak mal gibi bir hayat anlayın işte sevgili olmadan önceki o heyecan yok insanlar mal gibi yaşıyor burda

Lakin sen oraya taşınmicaksan da bu işin bir sonu yok nereye kadar böyle ayrı ülkelerde gitmeyi düşünüyorsun?
Benim bir isveçli vardı çocuk her gün bana günaydın yazardı .bende öyle sanıyordum ama çocuk her dakka yazıyordu bana .sonra sıkıldım bitirdim .bende Avrupalılar daha cool sanıyordum ama yapanda yapıyor .bide Fransız vardı mesela oda hep yazıyordu şarkı falan gönderiyordu ...
Canım bu nereli ?sen buna çok yüz vermişsin .o kim ya sizin ilişkinize tek başına karar veriyor ?iyi balla adamla git aynı evi paylaş kal ondan sonra o bu ilişki mi arkadaslık mı diye düşünsün .sanki bir tek o mu var hayatta çek resti gitsin yada aklını başına alsın .istese seni oraya aldırabilir bunun için en sağlam yol evlenmesi tabi .yapmıyorsa boşver .uğraşma yıpranırsın.bazı Avrupalı tipler kendini bk sanıyor .bizim kızlar araplar Türk'ler ilgi gösteriyor ya bınlara şımarmışlar iyice .orda yüzüne bakılmayan adam burda kıymetli oluyor .onlarda bunu biliyor böyle bulunmaz hint kumaşı tripleri .yok ben evlenmem yok benim kültürüm farklı .bir insan seviyorsa sevgilisini hep yanında ister nokta .lamı cimi yok bunun .işine gelmiyorsa kapı orda derdim ben ..bu kadar duygusal olmayın çok yıpranırsınız hayatta..

Yani batı avrupalı tipler bizim erkeklere benzemiyor söyleyeyim

Akıllı telefonu, sosyal medya hesabı vb olmayan çok insan var

Twitter instagram tanıdığım kimsede yok zaten almanyada tanınıp bilinmiyor bu ikili tanıdığım insanların çoğunun hesabı varsa fb

Fb varsa da haftada 1 girip bakar hans arkadaşlarım ne var ne yok diye

Bizim ülkemizdeki gibi günaydın mesajı iyi geceler mesajı gibi şeyler zaten yok, gün içinde mesajlaşma da yok

Uzun mesafe ilişkisi olan insanlar haftada 1 kere mail yazar o kadar

Bu kültür farkı diyeyim, sadece senin sevgilin değil burda yaşayan herkes böyle

Bu seni sevmediği anlamına gelmez

Hans erkeği boş konuşmaz yalan söylemez kıvırmaz

derinderin derinderin kankaya katılmıyorum, hislerimden emin olmak istedim acele etmek istemedim dediysr doğrudur burdaki usül önce arkadaş olup uzuuuun süre karşıdakini arkadaşça tanımak öyle flört kesişme yazışma yok. Genel olarak mal gibi bir hayat anlayın işte sevgili olmadan önceki o heyecan yok insanlar mal gibi yaşıyor burda

Lakin sen oraya taşınmicaksan da bu işin bir sonu yok nereye kadar böyle ayrı ülkelerde gitmeyi düşünüyorsun?
ağlamak istiyorum. almanyaya yerleşme hayallerim var benim, kaç gündür nasıl olur ne yapmalıyım onu araştırıyorum, gidenlere ulaşmaya çalışıp dil kursu vs bakıyorum. üstüne bunu okudum. tüm heveslerim balon gibi söndü:KK14:

ağlamak istiyorum. almanyaya yerleşme hayallerim var benim, kaç gündür nasıl olur ne yapmalıyım onu araştırıyorum, gidenlere ulaşmaya çalışıp dil kursu vs bakıyorum. üstüne bunu okudum. tüm heveslerim balon gibi söndü:KK14:
Almanlar odun gibi ya .ömür geçer mi onlarla ..

türkiyede de geçmiyor:110:
Evet haklısın ..
Ama Almanlar da çok bireysel .yalnız başına ilişki yaşıyorsun sanki .kaldı ki ben klasik bir Türk tipi kız değilim ona rağmen bana çok kalas geliyorlar .
Irkçılık yapmamak gerek aslında .insanlar kendilerini biraz esnetebilse çok iyi olur .

türkiyede de geçmiyor:110:

Ben A anitaaa ya katılıyorum almanlar ve almanya berbat üstüne yiyecek hiçbir şey yok. Ne adam gibi balık var ne de kırmızı et varsa yoksa murdar leş kokulu domuz. Diğer avrupa ülkeleri domuza bu kadar sevdalı değil, almanların bayılıyor olmasının sebebi ucuz et olması. İnsanlar cimri, leş, berbat, arkadaşlık yok, aşk sevgi zaten yok varsa yoksa para çıkar. Bunu sadece ben demiyorum diğer bütün avrupalılar almanların garip bir cins olduğunu düşünüyor koskoca bir toplum depresyona tutulmuş gibi.

Velhasıl boşver sen bunları malta, portekiz, ispanya vb yönel. Ben iş fırsatı bulur bulmaz burdan kaçıcam canıma yetirdiler.

Son düzenleme:
Back