Ben maksimum 6 icinde tasinacagim islemlere basladik sadece uzaktayken bu sekilde davranmasi duygularindan suphe etmeme sebep oluyor turk erkegiyle iliskide yarim saatte bir mesaj almaya alistigim icin belki deYani batı avrupalı tipler bizim erleklere benzemiyor söyleyeyim
Akıllı telefonu, sosyal medya hesabı vb olmayan çok insan var
Twitter instagram tanıdığım kimsede yok zaten almanyada tanınıp bilinmiyor bu ikili tanıdığım insanların çoğunun hesabı varsa fb
Fb varsa da haftada 1 girip bakar hans arkadaşlarım ne var ne yok diye
Bizim ülkemizdeki gibi günaydın mesajı iyi geceler mesajı gibi şeyler zaten yok, gün içinde mesajlaşma da yok
Uzun mesafe ilişkisi olan insanlar haftada 1 kere mail yazar o kadar
Bu kültür farkı diyeyim, sadece senin sevgilin değil burda yaşayan herkes böyle
Bu seni sevmediği anlamına gelmez
Hans erkeği boş konuşmaz yalan söylemez kıvırmaz
derinderin kankaya katılmıyorum, hislerimden emin olmak istedim acele etmek istemedim dediysr doğrudur burdaki usül önce arkadaş olup uzuuuun süre karşıdakini arkadaşça tanımak öyle flört kesişme yazışma yok. Genel olarak mal gibi bir hayat anlayın işte sevgili olmadan önceki o heyecan yok insanlar mal gibi yaşıyor burda
Lakin sen oraya taşınmicaksan da bu işin bir sonu yok nereye kadar böyle ayrı ülkelerde gitmeyi düşünüyorsun?
Inanin ben de anlamiyorum cok canim sikiliyor ona gore bu durum gayet normal.Nasıl bir sevgililik istiyormus sevgiliniz madem dönem dönem konusmayacaksnz falan. Yaz aşkı mı arıyor?
Sizce genel olarak beni oyaliyor mu yani?Belki ölmüştür
Şaka bi yana ben uğraşmazdım kendimi değersiz hissettiren biriyle. Yol ver gitsin. Ayrıca "hislerimden emin olmak istiyordum bla bla..". ayak yapmış.
Bir de cok yakisikli bazilari, lanet olsunHans erkeği boş konuşmaz yalan söylemez kıvırmaz
Inanin ben de anlamiyorum cok canim sikiliyor ona gore bu durum gayet normal.
Ben maksimum 6 icinde tasinacagim islemlere basladik sadece uzaktayken bu sekilde davranmasi duygularindan suphe etmeme sebep oluyor turk erkegiyle iliskide yarim saatte bir mesaj almaya alistigim icin belki de
Oyalıyor mu bilmiyorum ama böyle insanlar en ufak huzursuzluk yaşanmasını istemeyen tipler. Yanımda olsun dırdır yapmasın.. herkes böyle ister ama ugak bişey olunca çok büyük sorunmuş gibi algılayabilir. Oyalama değil de aklıma şu geldi : senin sinirini yatıştırmak için öyle davranmış gibi. Kend duygularından emin olmaktansa ailesinin yüzde yüz onayını alıp öyle adım atmak istemiş.Sizce genel olarak beni oyaliyor mu yani?
Sevgilisi yabancı mıymış? Türk okup da dışarda yaşıyor sandım. Valla canım bizde de bi alaman enişte var kuzenimin eşi. Bahsettiğin gibi tipik hans değil. Kek yapar ev temizler bebeğin altını değiştirir kapı tutar çiçek alır vs..Bak sevgili konu sahibesi ben 4 yıldır mı ne almanyada yaşıyorum
Sevgilin tipik bir hans seni sevmeme değer vermeme durumu yok kesinlikle
Burda usül bu
Dediğim gibi alman erkeği vıcık vıcık değildir, boş konuşmaz, söz verip yarıyolda bırakmaz, sözüne güvenilir ve genelde sadık tiplerdir. Bizim erkeklerle alakası yok yani. Bizimkiler seviyorum ölüyorum der sonra annem istemedi seni kusura bakma evlenemem der. Alman erkekleri genel olarak atıp tutan, boş söz veren tipler değil iyice emin olmadan konuşmaz arkasında duramayacağı bir şey söylememek için.
Genel olarak gözlemim
Kapı tutmazlar
Çiçek almazlar
Ceketini tutmazlar
Hesap ödemezler akıllarından bile geçmez
Arabası varsa bile buluşmadan sonra eve bırakmazlar
Öte yandan
Boş konuşmazlar
Yarıyolda bırakmazlar
Aldatmazlar
Yalan söylemezler
Seçim senin. Belki mıç mıç ilgi göstermeyecek her dakika başı ama yanında tam anlamıyla güvenilir, sağlam birisi olacak. Kültür farkı işini eni boyu düşün derim.
Cherry yukarda anlatmış bu adamları. Ya galiba ben yapamazdm bu kadar cool ve rahatlıkla..
Yurtdışına da açık hatlardan alsaydiniz keske. Günde 1 jere bari konusabilirdiniz
Bu Alman kadinlarinin asiri feminist tutumundan kaynaklaniyormus anladigim kadariyla. Erkek kapi tuttugunda bile cok sert bir tavirla karsilasabiliyormus. Bu kadari fazla bence, yani bana biri kapi tutsa tesekkur ederim cinsiyetinden bagimsiz olarak.Genel olarak gözlemim
Kapı tutmazlar
Çiçek almazlar
Ceketini tutmazlar
Benimki alman degil baska bir bati avrupa ulkesinden, kim oldugum net bi sekilde anlasilmasin diye belirtmedim. Cicek alir, hesap bana odetmez hatta bu yuzden hep kavga ederiz. Ama acikcasi hakli oldugunuz kisim muhtemelen deli gibi asik olsa da mic mic ilgi hicbir zaman gostermeyecek bunu kabullenicem yada ayrilicam yaniBak sevgili konu sahibesi ben 4 yıldır mı ne almanyada yaşıyorum
Sevgilin tipik bir hans seni sevmeme değer vermeme durumu yok kesinlikle
Burda usül bu
Dediğim gibi alman erkeği vıcık vıcık değildir, boş konuşmaz, söz verip yarıyolda bırakmaz, sözüne güvenilir ve genelde sadık tiplerdir. Bizim erkeklerle alakası yok yani. Bizimkiler seviyorum ölüyorum der sonra annem istemedi seni kusura bakma evlenemem der. Alman erkekleri genel olarak atıp tutan, boş söz veren tipler değil iyice emin olmadan konuşmaz arkasında duramayacağı bir şey söylememek için.
Genel olarak gözlemim
Kapı tutmazlar
Çiçek almazlar
Ceketini tutmazlar
Öte yandan
Boş konuşmazlar
Yarıyolda bırakmazlar
Aldatmazlar
Yalan söylemezler
Seçim senin. Belki mıç mıç ilgi göstermeyecek her dakika başı ama yanında tam anlamıyla güvenilir, sağlam birisi olacak. Kültür farkı işini eni boyu düşün derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?