- 10 Ekim 2014
- 31.406
- 140.445
- Konu Sahibi agresifkiz
Goruşmekte sikinti olacaksa uzak mesafe ilişkisine başlamak bana mantikli gelmiyor. İlişki belli bir yere gelmistir araya sonradan mesafe girmiştir o ayri ama direkt uzaktan başlamak ustune goruşmekte sikintilar yaşamak sorun bence doğru durust taniyamazsin. Uzaktan uzaga ayda bir gorustugun biriyle uyumlu olduğunu sanabilirsin ama öyle olmayabilir.
Ben tercih etmezdim. Eşimle farkli sehirlerdeydik ama eşim her hafta cumadan pazara kadar benim bulunduğum şehirde kalirdi benimle vakit gecirmek için. Ama parasi bitti herhalde hotellerde kalmaktan cok cabuk evlenme teklif etmişti Ama tabi birlikle tatil, uzun yol vs yaptik biz. Bir insan en iyi ayni evde, tatilde ve yolda taninir bence. Oyle ayda bir cafe buluşmasiyla olmaz o iş hatta haftada bir kafede oturmakla da olmaz ya neyse.
Birini yazişarak taniyamazsiniz.
Ben tercih etmezdim. Eşimle farkli sehirlerdeydik ama eşim her hafta cumadan pazara kadar benim bulunduğum şehirde kalirdi benimle vakit gecirmek için. Ama parasi bitti herhalde hotellerde kalmaktan cok cabuk evlenme teklif etmişti Ama tabi birlikle tatil, uzun yol vs yaptik biz. Bir insan en iyi ayni evde, tatilde ve yolda taninir bence. Oyle ayda bir cafe buluşmasiyla olmaz o iş hatta haftada bir kafede oturmakla da olmaz ya neyse.
Birini yazişarak taniyamazsiniz.
Son düzenleme: