- Emoji Skoru
- -2
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi abbbutaina
Merhaba benim şuan 3 aylık bir ilişkim var 23 yaşına gireceğim sevgilimde 32ye girecek. Ben yayıncılık yapıyorken tanıştık sonra ilişkimi zorladığı için bırakıp başka bir platforma geçtim 1.ayımızda. Ordaki ajans sahibim benimle çok ilgileniyordu tam istediğim gibi biriydi. O sırada erkek arkadaşım aşırı ilgisiz çiçek istediğimde bile sen böyle şeyleri hak etmiyorsun aldatılmayı hak ediyorsun gibi şeyler söylüyordu. Neyse benim ajans sahibimle 2 hafta kadar diyalogum oldu sonra benden habersiz yanıma gelmiş(oda başka şehirde yaşıyor) ben kendi evimi çocuğa verip annemlere gittim. Ertesi günde sinemaya kafeye falan götürdüm kafede yanağımdan öperken fotoğraf çekilmiştik. Sevgilime olan her şeyi anlatıp ayrıldım sonra da gidip bu fotoğrafı profil fotoğrafı yaptım. Neyse sevgilimle yine barıştık bi şekilde ama bunun altında kalmayacağını söyleyip duruyordu. Aradan iki hafta geçti ben sürpriz yapmaya yanına gittiğimde bir kızla beraber açtı kapıyı yarı çıplaklar. Açıklama olarak hiçbi şey yaşamadım intikam almak için yaptım dedi artık sevdiğimi kabullendiğim için affettim. Son 1.5 aydır hiçbi şekilde ne benim ona yanlışım ne onun bana yanlışı olmuştu. Ben yine sürpriz yapmaya dün onun yanına gittim. Kapıyı çaldım açtı beni görünce afalladı bende noldu eve kız mı attın yine dedim güldüm içeri geçtim. Yine bi kız vardı yemek hazırlıyordu. Kız başta arkadaşız dedi kusura bakma böyle bir durumla karşılaşınca insan kötü oluyor haklısın dedi gitmek istedi bir kaç kere aradı kıza ayıp oldu vs dedi. Aradan 15 dakika geçti kız geri gelmiş aldatılıyosun ben eve geldiğimde dudağıma yapıştı falan dedi sonra kızı gönderdi sonra bir sürü özür diledi kız gelmek için tutturdu aslında biz yakın arkadaştık niye böyle yaptı bilmiyorum dedi ocak sonu tayin aldırıcak evlenme teklifi edicek yazında evlenicez tayin zamanını bekliyorum ama bir yanımda intikam almak istiyor onun yaşadığı şehirde biriyle takipleşiyordum aynı gün o takipleştiğim çocuğun mekanına gittik story attım sonra çocuk beni gördü uzaktan bakıştık mesaj attı konuştuk biraz. Bir yanım bu çocuk çok yanlış diyor ama evlenmek istiyorum artık birini sıfırdan tanıyamam sevemem çok yoruldum bir yanımda intikam almak istiyor sizce napmalıyım