- Emoji Skoru
- 590
- Puanlar
- 103
- Konu Sahibi okyanusprensesi000
Merhaba kızlar benim çok sevdiğim bir erkek arkadaşım vardı adı Ali olsun
Ali gerçekten hem bana hem çevresindeki arkadaşlarına karşı çok yardımsever her zorluğuna koşan gerçekten dört dörtlük bir dostu
Birkaç ay önce bana karşı yoğun duyguları olduğunu bana itiraf etti
Ben kendimi geri çektim çünkü onu arkadaş olarak görüyordum
Onun bana karşı hisleri hiç bitmedi ama uzaktan merhaba merhaba şeklinde devam ettirmeye çalıştım aynı yerde olduğumuz için…
Bu gece annesi vefat etmiş…bana ağlayarak fotoğraf attı…ne olur bana sarılır mısın yazmış…
Ben de müsait olduğunda beni ara ben yanındayım dedim her zaman
Kızlar bana karşı hisleri olduğunu bilmesem gerçekten bir dostum olarak hep yanında olurum sarılırım da…ama bu çocuğun bana karşı çok aşırı yoğun duyguları var…bu süreçte bana daha da bağlanır daha da üzerim diye çok korkuyorum…
O gerçekten iyi kalpli biri asla böyle bir vebal almak istemiyorum
Ali gerçekten hem bana hem çevresindeki arkadaşlarına karşı çok yardımsever her zorluğuna koşan gerçekten dört dörtlük bir dostu
Birkaç ay önce bana karşı yoğun duyguları olduğunu bana itiraf etti
Ben kendimi geri çektim çünkü onu arkadaş olarak görüyordum
Onun bana karşı hisleri hiç bitmedi ama uzaktan merhaba merhaba şeklinde devam ettirmeye çalıştım aynı yerde olduğumuz için…
Bu gece annesi vefat etmiş…bana ağlayarak fotoğraf attı…ne olur bana sarılır mısın yazmış…
Ben de müsait olduğunda beni ara ben yanındayım dedim her zaman
Kızlar bana karşı hisleri olduğunu bilmesem gerçekten bir dostum olarak hep yanında olurum sarılırım da…ama bu çocuğun bana karşı çok aşırı yoğun duyguları var…bu süreçte bana daha da bağlanır daha da üzerim diye çok korkuyorum…
O gerçekten iyi kalpli biri asla böyle bir vebal almak istemiyorum