• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl davranacağımı bilmiyorum

okyanusprensesi000

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
590
Puanlar
103
Merhaba kızlar benim çok sevdiğim bir erkek arkadaşım vardı adı Ali olsun
Ali gerçekten hem bana hem çevresindeki arkadaşlarına karşı çok yardımsever her zorluğuna koşan gerçekten dört dörtlük bir dostu
Birkaç ay önce bana karşı yoğun duyguları olduğunu bana itiraf etti
Ben kendimi geri çektim çünkü onu arkadaş olarak görüyordum
Onun bana karşı hisleri hiç bitmedi ama uzaktan merhaba merhaba şeklinde devam ettirmeye çalıştım aynı yerde olduğumuz için…
Bu gece annesi vefat etmiş…bana ağlayarak fotoğraf attı…ne olur bana sarılır mısın yazmış…
Ben de müsait olduğunda beni ara ben yanındayım dedim her zaman
Kızlar bana karşı hisleri olduğunu bilmesem gerçekten bir dostum olarak hep yanında olurum sarılırım da…ama bu çocuğun bana karşı çok aşırı yoğun duyguları var…bu süreçte bana daha da bağlanır daha da üzerim diye çok korkuyorum…
O gerçekten iyi kalpli biri asla böyle bir vebal almak istemiyorum

Merhaba kızlar benim çok sevdiğim bir erkek arkadaşım vardı adı Ali olsun
Ali gerçekten hem bana hem çevresindeki arkadaşlarına karşı çok yardımsever her zorluğuna koşan gerçekten dört dörtlük bir dostu
Birkaç ay önce bana karşı yoğun duyguları olduğunu bana itiraf etti
Ben kendimi geri çektim çünkü onu arkadaş olarak görüyordum
Onun bana karşı hisleri hiç bitmedi ama uzaktan merhaba merhaba şeklinde devam ettirmeye çalıştım aynı yerde olduğumuz için…
Bu gece annesi vefat etmiş…bana ağlayarak fotoğraf attı…ne olur bana sarılır mısın yazmış…
Ben de müsait olduğunda beni ara ben yanındayım dedim her zaman
Kızlar bana karşı hisleri olduğunu bilmesem gerçekten bir dostum olarak hep yanında olurum sarılırım da…ama bu çocuğun bana karşı çok aşırı yoğun duyguları var…bu süreçte bana daha da bağlanır daha da üzerim diye çok korkuyorum…
O gerçekten iyi kalpli biri asla böyle bir vebal almak istemiyorum

Allah rahmet eylesin kadıncağız için. Ama ne alaka sarılmak, ağlayarak fotoğraf atmak vs.

Bir başka konuya da yazmıştım, belli yaşa gelmiş çalışan-uğraşı olan insanların hayat koşuşturmasında böyle takıntılı hallerini gerçekçi ve sağlıklı bulmuyorum. Biri bana böyle gelse iletişimi keserdim, zorunluluk dışında merhaba merhaba demem. Aynı yerde de olsanız, sizin de sınır çizmeniz gerek.

Eğer duygularınız yoksa Belli bir mesafede durun
Size karşı duyguları olan birine siz dostça sarılırsınız ama o bu durumu yanlış anlar
Ve sonrasında daha çok üzülür
Tavsiyem ; uzak durun

Allah korusun benim annem vefat edecek ben fotoğraf atıp sarılma dilenicem bana çok manipülatif bir hareket gibi geldi. Gerçekten üzülen bir insan ne fotoğraf paylaşabilir o haldeyken ne başka bir şey isteyebilir. Durumu kullanıyor ve çok rahatsız edici oyuna gelmeyin derim.

böyle biri vardı. 3-4 sene hep gitti geldi yokladı. aynı arkadas grubundaydık. bir gün babası kazada vefat etti. cenazenin ertesi günü aradım basın sağ olsun demek için, cenazeye de gitmistim. görüşmek istediğini söyledi. geldi dizime yattı ağladı. konusmadık bile hiç. aylar sonra karşılaştığımızda cok değişmişti. bana karsı hala cok sıcak ama eskisi gibi yoklama hareketleri yoktu. evlendi. iki cocugu var 🥰

bu arada ağlarken fotoğraf atması bana saçma geldi. Allah’ım kimseye yasatmasın ama bir yakınınız öldüğünde aklınıza bu gelmez ya. onun dısında bence sınırınızı cizdiğiniz sürece ona destek olmanızda bir sakınca yok.

Back
X