• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzağa gelin gideceklerr

suskunsevda

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2012
259
57
123
Kızlar 3 haftalik sözlüyüm ekimde de nişanımız var nasipse 2015 yazına düğünümüz olucak. Ben ankaradayim sozlum istanbulda ve daha cok zaman olmasina rağmen simdiden stres yaşıyorum uzakta nasıl yapicam nasil alisicam diye. Insan herseye alisiyor illaki ama alisana kadar nasil olur bilemiyorum. Baska bi duzen aileden uzakta olmak bunlar beni korkutuyor. Varmi benimle ayni duygulari paylasan :(

Ankarami? Ben almanyaya gelin geldim.dusunebiliyomusun.en azindan dilini insanini bildigin kendi vatanindasin ona sukret canm.ailenin nefes aldigini bilmek bile cok guzel bisy.hem artk mesefami var.atlarlar ucaga gelirler.okadar dusunup uzme kendini.hersey guzel olucak.su yolunu bulur merak etme.herseye alisirsin zamanla

Bende tee istanbuldan diyarbakira geldim kalici degilim ama 3 sene burdayim 1 senesi bitti bile :) alistim valla hergun telefonda konusuyoruz goruntulu gorusme vs alisiyo insan huzur olsun saglik olsunda gider gelirsin Allah tamamina erdirsin cnm :D

Hizli tren var, stres yapma. Kahvaltiyi annenlebaksam yemeğini kocanla yiyecek kadar Hizli ;)

Kızlar 3 haftalik sözlüyüm ekimde de nişanımız var nasipse 2015 yazına düğünümüz olucak. Ben ankaradayim sozlum istanbulda ve daha cok zaman olmasina rağmen simdiden stres yaşıyorum uzakta nasıl yapicam nasil alisicam diye. Insan herseye alisiyor illaki ama alisana kadar nasil olur bilemiyorum. Baska bi duzen aileden uzakta olmak bunlar beni korkutuyor. Varmi benimle ayni duygulari paylasan :KK43:

Evlendikten snra eşinle güzel vakitler gecirdigin icin aileni cok fazla aramiyorsun kendi telasandan kaynaklaniyor tabi birazda canim bende disari gelin geldim yeni daha ama inan alisiliyor hatta ben hic sıkıntı cekmedim canim

Ankarami? Ben almanyaya gelin geldim.dusunebiliyomusun.en azindan dilini insanini bildigin kendi vatanindasin ona sukret canm.ailenin nefes aldigini bilmek bile cok guzel bisy.hem artk mesefami var.atlarlar ucaga gelirler.okadar dusunup uzme kendini.hersey guzel olucak.su yolunu bulur merak etme.herseye alisirsin zamanla
Evet senin daha uzakmış gerçekten Allah yardımcın olsun ama alışmışsındır işte o alışma süreci insanı ürkütüyo inşaallah herşey düşündüğümden daha kolay olur

Bende tee istanbuldan diyarbakira geldim kalici degilim ama 3 sene burdayim 1 senesi bitti bile :) alistim valla hergun telefonda konusuyoruz goruntulu gorusme vs alisiyo insan huzur olsun saglik olsunda gider gelirsin Allah tamamina erdirsin cnm :D
Ya aslında bende zaten 4 senedir uzaktaydım okuyodum bitti mezun oldum bu yıl. O zaman bende hergün konuşuyodum alışmıştım ama okulla bir olmıcak kafama estiği zaman çıkıp geliyodum o zaman bu kadar rahat olmaz hiçbişe ayrı bi sorumluluklar çıkıyo sonuçta iş ev eş. Amin canım teşekkür ederim

Evlendikten snra eşinle güzel vakitler gecirdigin icin aileni cok fazla aramiyorsun kendi telasandan kaynaklaniyor tabi birazda canim bende disari gelin geldim yeni daha ama inan alisiliyor hatta ben hic sıkıntı cekmedim canim
İnşallah öyle olur canım tek istediğim eşimle iyi olayım ve bi an önce geçsin gitsin şu stresler alışmış olayım :( :)

Evet senin daha uzakmış gerçekten Allah yardımcın olsun ama alışmışsındır işte o alışma süreci insanı ürkütüyo inşaallah herşey düşündüğümden daha kolay olur

Inan 2 yillik evliyim .bebegim olana kadar alisamamistm.nezaman bebegim oldu ozaman alistm.tabi hala zorlaniyorm.sonucta hic kolay degil.fakat sen benden daha sanslisin.

Kızlar 3 haftalik sözlüyüm ekimde de nişanımız var nasipse 2015 yazına düğünümüz olucak. Ben ankaradayim sozlum istanbulda ve daha cok zaman olmasina rağmen simdiden stres yaşıyorum uzakta nasıl yapicam nasil alisicam diye. Insan herseye alisiyor illaki ama alisana kadar nasil olur bilemiyorum. Baska bi duzen aileden uzakta olmak bunlar beni korkutuyor. Varmi benimle ayni duygulari paylasan :KK43:
Canimmmm ya Ist ne ki buraya cabuk alisirsin duzenin hayat kosusturman birsekilde alisirsin benim 2 hafta sonra düğünum var ve bende Ekimde Almanya yolcusuyum ben ne yapayim sen oyle dersen :'(

Back