• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uz. Dr.Bekir Oksay Hakkında Bilgi

mod26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2009
135
5
96
38
İstanbul
Arkadaşlar Bekir beyde çok konuşulur oldu 800 tl ye amliyat olan ve çok memnun olan arkadaşlar var kensine özel topik açmak istedim ameliyat olan arkadaşlar bilgi verirse çok mutlu oluruz yanlız ben netten biraz araştırdım kendisi Uzman dr. yani herhangi bir doç. op. luğu yok bu kafamı krıştırdı tartışmaya açalım bakalım ne sonuç çıkacak

Son düzenleme:
Kendisine ameliyat olan yok mu acaba :1rolleyes:

benım burnum 4 5 sene once kırılmıstı ve 2007 de nefes problemı cektıgım ıcın burun amelıyatı oldum estetık degıl ve bunun sonucunda burnum daha kotu oldu onu düştü ozellıkle gulumseyınce hat safada oluyor burnumda eğrilik var kemikte ayrıca büyük ve öne düşük yakından fotograf cektıremıyorum burnum cok kotu cıkıyor bekir oksay 800 tl dıyorsunuz anlatılana gore hem ucuz hem basarılı nasıl bır performans alırım guzel bır buruna sahıp olabılırmıyım ayrıca mavi hastanedekı doktor ve cemal cinginin fiyatı nedir fiyat onemlı benım ıcın yardımcı olun birde nasıl randevu alıyoruz ve oldugunuz doktor varsa oncesı ve sonrası fotograf gonderırsenız sevınırım

O fiyat yıllar önceki fiyat ve ayrıca ümit hastanesi yeni binasını hizmete soktuğunda fiyatları promosyonluydu; ondan da olabilir. Şuan 2.000 tl arkadaşlar. bence yinede uygun bir fiyat.

Arkadaşlar o dediğiniz fiyat Bekir Bey devlet hastanesinde iken uyguladığı fiyatmış; o yüzden uygun. Şimdi ise özel Ümit hastanesinde.

bencede fiyat uygun bir arkadaşım 2001 de cemal cingiye 1.500 tl ye ameliyat olmuş.gerçi fiyatlar belkide yapılacak olan müdahaleye görede değişim gösteriyor olabilir

bencede fiyat uygun bir arkadaşım 2001 de cemal cingiye 1.500 tl ye ameliyat olmuş.gerçi fiyatlar belkide yapılacak olan müdahaleye görede değişim gösteriyor olabilir

standartmış canım ücreti. estetik istiyorsan bu fiyat. Ama gittikçe adını duyuran bir doktor. Başarılı operasyonlar yaptığı sürece bir kaç yıla fiyatı artacaktır.

Back