Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nerden kaptınızYaklaşık 2 aydır bu hastalıkla uğraşıyorum evde birimiz iyileşse bile tekrardan bulaşıyor ne yapmam gerekiyor artık vücudumu kaşımaktan derim acıyor
Toplu taşımadan dahi kapılabilen bir hastalıkmış.Nerden kaptınız
Anladım siz nereden kaptığınızı düşünüyorsunuzToplu taşımadan dahi kapılabilen bir hastalıkmış.
Peki uyuz şuanda çok arttıTek çare hepinizin aynı anda tedavi olması.
Bende ve kardeşimde vardı.
3 gün üst üste özel merhemini sürdük yıkanmadan bekledik, çarşafları yastık kılıflarını kıyafetlerimizi 90 derecede yıkadık. Ancak öyle kurtulabildik, kurtulana kadar 3-4 ay çektik.
Yani ben kurtulalı belki 1.5 yıldan fazla oldu.Peki uyuz şuanda çok arttı
Korunmak için napmalıyız sizlerin bilgisi vardır
Ben çok tedirginim dediklernizi uygulayacağım bilgilendirme için teşekkür ederimYani ben kurtulalı belki 1.5 yıldan fazla oldu.
Dikkat ettiğim tek şey dışarıda giydiğim kıyafetlerimi eve gelir gelmez çıkarıyorum, çarşaflarımı haftada bir değiştiriyorum, dışarıdaysam sürekli elimi yıkıyorum bir de otele vs gittiğimde çarşafın tekrar değişmesini rica ediyorum.
Otelden kaptım ben, hemde bayağı prestijli bir otelde.
Kaşıntının bitmesi 15 günü buluyor, hemen kesilmiyor.Merhaba 20 haftalık hamileyim. Sadece göğüslerimde kaşıntı vardı kanatiyordum . Dr uyuz dedi. İlaç verdi kullandım . Duş alırken kaynar suyla yikandim resmen ama hala şiddetli olmasa da kaşınıyor
Okulum haftaya açılacak yurtta kalacağım sanırım yurtta hastalığı daha hızlı atlatabilirim çünkü evde herkes iç içe bu yüzden hastalık kısır döngüye giriyor, cildimi o kadar kaşıdım ki artık çok acıyor dokunamıyorumbizim kaptığımız uyuzluk çok yavaş bulaşıyor babam aylardır bizimle kalıyor ama ona geçen hafta bulaştı.Tek çare hepinizin aynı anda tedavi olması.
3 gün üst üste özel merhemini sürdük yıkanmadan bekledik, çarşafları yastık kılıflarını kıyafetlerimizi 90 derecede yıkadık. Ancak öyle kurtulabildik, kurtulana kadar 3-4 ay çektik.
Şu ilacı kullanmaya başlıyorum hangi ilaç daha etkili bir fikriniz var mı ?Tek çare hepinizin aynı anda tedavi olması.
Evet bende çok tedirginim ya uzun sürerse tüm cildim mahvolursa diye çok korkuyorumBen çok tedirginim dediklernizi uygulayacağım bilgilendirme için teşekkür ederim
Umarım çocuğunuz doğmadan önce hastalıktan tamamen kurtulursunuz. Bebekler için zor bir durumMerhaba 20 haftalık hamileyim. Sadece göğüslerimde kaşıntı vardı kanatiyordum . Dr uyuz dedi. İlaç verdi kullandım . Duş alırken kaynar suyla yikandim resmen ama hala şiddetli olmasa da kaşınıyor
Erkek kardeşim arkadaşlarıyla sürekli ceketlerini değiştiriyorlardı bu yüzden hastalık ona da geçtiNerden kaptınız
Allah yardımcınız olsun bu ara çok duyuyorum en kısa zamanda tamamen kurtulursunuz inşallahErkek kardeşim arkadaşlarıyla sürekli ceketlerini değiştiriyorlardı bu yüzden hastalık ona da geçti
İnşallah , teşekkür ederimAllah yardımcınız olsun bu ara çok duyuyorum en kısa zamanda tamamen kurtulursunuz inşallah
Yurtta herkese bulaştırma ihtimaliniz var, bence yurda gitmeden bu işi halletmeye çalışın derim.Okulum haftaya açılacak yurtta kalacağım sanırım yurtta hastalığı daha hızlı atlatabilirim çünkü evde herkes iç içe bu yüzden hastalık kısır döngüye giriyor, cildimi o kadar kaşıdım ki artık çok acıyor dokunamıyorumbizim kaptığımız uyuzluk çok yavaş bulaşıyor babam aylardır bizimle kalıyor ama ona geçen hafta bulaştı.
Bunlar gerçekten işe yaramıyor bence ya, bir süre sonra tekrar başlıyor. Ben size benim kullandığımın eczane versiyonunu atıyım onu kullanın, en kalitelisi garantilisi onlar.Şu ilacı kullanmaya başlıyorum hangi ilaç daha etkili bir fikriniz var mı ?
15 dk lık ten teması olmadığı ve ortak eşya kullanılmadığı sürece bulaşmıyor. Geçen ay ilaç kullandım iyileştim bir daha oldu , kardeşimde şuan iyileşti ama onunda bir daha uyuz olma ihtimali var ev ortamı uyuzu daha fazla yayıyor maalesefYurtta herkese bulaştırma ihtimaliniz var, bence yurda gitmeden bu işi halletmeye çalışın derim.
Ben bu tarz ilaçlardan asla verim alamadım, iğrenç kokulu eczanenin hazırladığı bir ilaç var, onu 3 gün sürüp tabiri caizse balkonda yattım ancak öyle kurtulabildim, bundan önce kullandığım hiçbir ilaç işe yaramadı.