Uyuz teşhisi koyuldu

hazalee98

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2018
1.227
1.042
26
Merhaba 5-6 aydır kaşıntılarım vardı . 3-4 doktora gittim uyuz değil dediler . Alerji testlerine yönlendirdiler vücut kuruluğu dediler . Bugün başka bir doktora gittim . Ankara da yaşayanlar belki biliyordur armin müştak . Uyuz teşhisi koydu . İlaçlarımı aldım . Kardeşimle aynı odayı paylaşıyoruz bu süreçte neler yapmalıyım bütün dolabımı baştan yıkamak mi lazım ? 80 derece dd bazı kıyafetler mahvolabilir onlar için ne yapmak lazım . Montları çantaları nasıl temizlemeliyim ? Ailem çok üstüme geldi teşhisi duyunca çok kızdılar tavsiye verirseniz sevinirim umarım konu da taşınmaz çünkü benim için çok büyük bir dert

Aynı konudan açmıştım 😁 ama değilmişim
O zaman karbonatlı suya lavanta yağı karışımı tavsiyesi vermişlerdi fısfıs şeklinde sıkılıyor sık kullandığımız şeylere
Birde bir yerde daha okumuştum ispirtolu fısfıs oda öldürüyormuş onun dışında yorgan yastık yıkanmalı çok eşya varsa bunlar poşete koyulup hava almayacak şekilde 1-2 gün bekletilmeli
İlaçlar düzenli kullanılıp, terlik falan giyilmeli, heryere temas edilmemeli, dip köşe temizlik yapılmalı çamaşır suyuyla falan

Merhaba 5-6 aydır kaşıntılarım vardı . 3-4 doktora gittim uyuz değil dediler . Alerji testlerine yönlendirdiler vücut kuruluğu dediler . Bugün başka bir doktora gittim . Ankara da yaşayanlar belki biliyordur armin müştak . Uyuz teşhisi koydu . İlaçlarımı aldım . Kardeşimle aynı odayı paylaşıyoruz bu süreçte neler yapmalıyım bütün dolabımı baştan yıkamak mi lazım ? 80 derece dd bazı kıyafetler mahvolabilir onlar için ne yapmak lazım . Montları çantaları nasıl temizlemeliyim ? Ailem çok üstüme geldi teşhisi duyunca çok kızdılar tavsiye verirseniz sevinirim umarım konu da taşınmaz çünkü benim için çok büyük bir dert
E o kadar gitmissin,Armin Hocama sorsaydin ya...

Mikrobu siz kendiniz mi ürettiniz ailenin bu tepkisi niye anlamadım
Nasıl bir tepki ile karşılaştığımı ne hakaretler işittiğimi duysanız şok olurdunuz . Erkek arkadaşım uyuzdu ondan kaptım biliyorum ama korktuğum için söyleyemiyorum annem de kabinden kıyafet denerken kaptım diye nefret ediyor benden

Bu kadar ay boyunca evde sizden başkasına geçmedi mi. Sanki uyuz olsa şimdiye eve dagilirdi herkese
Sizin de tedavi yapmanız gerek doktor öyle söyledi dediğimde çok sinirlendiler herkes savunmaya geçti ben kaşınmıyorum diye

Nasıl bir tepki ile karşılaştığımı ne hakaretler işittiğimi duysanız şok olurdunuz . Erkek arkadaşım uyuzdu ondan kaptım biliyorum ama korktuğum için söyleyemiyorum annem de kabinden kıyafet denerken kaptım diye nefret ediyor benden
Uyuz salgını da var zaten kaç aydır konuşuluyor ülke okadar göç aldı ne saçma bi kızma sebebi

Neden kaptın nasıl kaparsın kesin kabinden kaptın neden denedin hiç bir yere basma dokunma gibi
Allah sabir versin. Aile dedigimiz sey zor gunde destek olur. Yoksa disardaki insanlardan ne farklari kalir. Uzuldum ustunuze bu sekilde gelmelerine. Siz doktorunuzun verdigi tavsiyeleri dinleyin. Uyuz bu aralar salginmis. En kisa zamanda gecer insallah.

Allah sabir versin. Aile dedigimiz sey zor gunde destek olur. Yoksa disardaki insanlardan ne farklari kalir. Uzuldum ustunuze bu sekilde gelmelerine. Siz doktorunuzun verdigi tavsiyeleri dinleyin. Uyuz bu aralar salginmis. En kisa zamanda gecer insallah.
Mesela dolabımı boşaltmam yıkamam gerek ama annem konuşmuyor . Odaya giremiyorum kardeşim tepkiler veriyor salona tıkılıp kaldım kremi sürsem kıyafetler yıkanıp temizlenmeden bir anlamı olur mu keşke iyileşen biri yazsa :KK43:

X