Merhabalar
Size kendi yaşadığım şeyleri anlatmak isterim geçen sene kasım ayında aynı hastalığı bende yaşadım bana bu hastalık hastaneden bulaştı acilde serum taktılar hastane yatağın da yattım ve bu olaydan 3 hafta sonra kaşıntı şikayetiyle doktora çıktım aynı şikayet annemde de vardı .doktor bize de uyuz olduğunu söyledi ve metrin adında bir ilaç verdi 3 gün üst üstte bu ilacı kullandık ve bir hafta sonra tekrar 3 gün üst üste kullandık ve şikayetlerim azaldı ama tamammen geçmedi 4 ay bu şekilde geçti size psikoloji mi anlatamam her gün etrafı deli gibi siliyor süpürüyordum ailemden hiç bir ferde dokunamıyordum sürekli ağlıyordum o kötü yorumları okudukça morelim bozuluyordu 1 sene hatta 2 sene bu hastalıkla uğraşan kişiler bile vardı.onların yorumunu görünce kesin bu hastalık geçmeyecek diyordum . 4 ay sonra bu hastalık tekrar başladı zaten bence geçmemişti o metrin adında ki ilaç işe yaramadı ve benim kaşıntılarım başladı ailem sürekli geçtığini söylüyordu ve çıkan kızarıklıkların pisikolojik olduğunu söylüyorlardı ama artık vücudumda çıkan kızarıklıklar o kadar arttı ki aynı şekilde kardeşimdede kaşıntılar başlayınca tekrar doktora gittim ve doktor bana wilkinson pomad adında ilaç verdi aynı metrin gibi onuda o şekilde kullandım el yapı mı ilaç yaptırdım eczaneden onuda kullandık ve bu hastalıktan bu şekilde kurtulduk keşke baştan doktor bu ilacı verseydi diyorum çünkü o kışı o kadar stresli geçirdim ki egzema oluştu saç derimde sizde de bu hastalık varsa direk bu ilaçları kullanın onların içeriğinde katran var cilt hastalıklarına çok iyi geliyor . Ve unutmadan bu ilaçları kullandıktan sonra kızarıklıklarım 1 ay çıkmaya devam etti ama zamanla geçti kızarıklıklar.
İnşallah size bir faydam olmuştur. kendinizi üzmeyin Allahın izniyle bu hastalık geçer