- 12 Eylül 2014
- 3.790
- 6.953
- 158
- Konu Sahibi noclearmind
-
İstanbulda cok yaygın. Toplu tasımalar vs gittiğiniz mekanların şallarını bile kullamayın diyorlar.Varmiymis
Nerden buladiyormus
Geçmiş olsun
Duymamistim korktum suanİstanbulda cok yaygın. Toplu tasımalar vs gittiğiniz mekanların şallarını bile kullamayın diyorlar.
teşekkürler. Yabancı uyruklu kişilerin taşıdığını söylüyor haberler. İstanbulda cok yaygın şu ara ve ilaç stokları yok.Geçmiş olsun ben duymamıştım salgın olduğunu.
Bagcılar esenyurt civarında cok varmış. Biz orda değiliz ama hergün dışarlardayız tabi bulaşıyorDuymamistim korktum suan
Istanbuldayim dikkat edeyim
Sevgilim oldu benimde durum vahim alerji zannetmiştik meğersem uyuz olmuşAy benm kaynanam kayinpeder onlarda oldu ilac kullandilar ama geçmedi bi turlu diyo du
Ne uyguladiniz olursa falan aklimizda bulunsun her gun toplu tasimadayizSevgilim oldu benimde durum vahim alerji zannetmiştik meğersem uyuz olmuş
Cok gecmis olsun canmSevgilim oldu benimde durum vahim alerji zannetmiştik meğersem uyuz olmuş
İlaç verdiler ama ilaç piyasada yok bitmiş, eczadepolarında da yok. Ankara izmirden bakacağız bulana kadar tuzlu su banyosu yapıyo sık sık. Tuz odasına girmeyi düşünüyo suan caresiz kaldık yaniNe uyguladiniz olursa falan aklimizda bulunsun her gun toplu tasimadayiz
Daha bugün haberlerde gösterdirdiler. Üzerinede uyuz olmusum diye haber verdi bana hastaneye gitmişti evham değil yani. Alerji sandık yediği bi ley dokundu sandık meğer uyuz olmus. Doktor toplu tasımalardan bulaşıyor demiş.Alla allah hiç.duymadık böyle bir salgın bir yerde haberlerde falan da çıkmadı ya olan ne bileyim uyuz olan biri bir yere giderse aynı ortamda bulunursanız geçer diye biliyorum ama bu kadar acil bir durum var mı? Evham mı yapıyorsunuz acaba.. olmadan nasıl önlem alınır ki
2 gun once haberlerde izledk esmle canm denk gelmemissn gercekten uyuz sikayetiyle gelen cok hasta var ve tedaviside kolay olmuyo dedi doktor.Alla allah hiç.duymadık böyle bir salgın bir yerde haberlerde falan da çıkmadı ya olan ne bileyim uyuz olan biri bir yere giderse aynı ortamda bulunursanız geçer diye biliyorum ama bu kadar acil bir durum var mı? Evham mı yapıyorsunuz acaba.. olmadan nasıl önlem alınır ki
Cok gecmis olsunİlaç verdiler ama ilaç piyasada yok bitmiş, eczadepolarında da yok. Ankara izmirden bakacağız bulana kadar tuzlu su banyosu yapıyo sık sık. Tuz odasına girmeyi düşünüyo suan caresiz kaldık yani
Ciltte kaşıntı kızarıklıktan fark ettikCok gecmis olsun canmtemizliginize cok dikkat edin kardesm tv de gormus evdeki halilari kaldirin hergun süpurum silin diyolarmis halilarin diplerine yerlesiyomus
Nasl fark ettiniz?
Evet manisada bi mahalle ful uyuz olmuş. Çok vahimmiş durumyaa yurt genelindeymis haberlere baktim su an
Anladm cok gecmis olsn tekrardan ben burda kasinmaya basladmCiltte kaşıntı kızarıklıktan fark ettik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?