• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uyuz salgını

noclearmind

WTF?
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2014
3.790
6.953
158
Kızlar selam, biliyorsunuz ki uyuz salgını var ve piyasada da ilaç depolarında da ilaç yok. Bulamıyoruz.
Netten araştırma yaptım bi kaç bilgi buldum, ilacı bulana kadar ot kök yöntemi deneyeceğiz cay agacı ve zerdeçal iyi geliyormuş.
başka yöntem bilen var mıdır ? Ne yapılabilir ne kullanılabilir ?

Alla allah hiç.duymadık böyle bir salgın bir yerde haberlerde falan da çıkmadı ya olan ne bileyim uyuz olan biri bir yere giderse aynı ortamda bulunursanız geçer diye biliyorum ama bu kadar acil bir durum var mı? Evham mı yapıyorsunuz acaba.. olmadan nasıl önlem alınır ki

Ne uyguladiniz olursa falan aklimizda bulunsun her gun toplu tasimadayiz
İlaç verdiler ama ilaç piyasada yok bitmiş, eczadepolarında da yok. Ankara izmirden bakacağız bulana kadar tuzlu su banyosu yapıyo sık sık. Tuz odasına girmeyi düşünüyo suan caresiz kaldık yani

Alla allah hiç.duymadık böyle bir salgın bir yerde haberlerde falan da çıkmadı ya olan ne bileyim uyuz olan biri bir yere giderse aynı ortamda bulunursanız geçer diye biliyorum ama bu kadar acil bir durum var mı? Evham mı yapıyorsunuz acaba.. olmadan nasıl önlem alınır ki
Daha bugün haberlerde gösterdirdiler. Üzerinede uyuz olmusum diye haber verdi bana hastaneye gitmişti evham değil yani. Alerji sandık yediği bi ley dokundu sandık meğer uyuz olmus. Doktor toplu tasımalardan bulaşıyor demiş.

2 gun once haberlerde izledk esmle canm denk gelmemissn gercekten uyuz sikayetiyle gelen cok hasta var ve tedaviside kolay olmuyo dedi doktor.

Back