- 17 Ocak 2020
- 27.502
- 39.714
- Konu Sahibi MaysaveBulut
Hiç güzel Bi çizgi film degıl o ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Lif daha kötü yapıyor kullanmanızı tavsiye etmem kükürt sabunla yıkanıp losyonu sürünBizde çok ağır atlattık sebebi ilacı kwellada losyonu doktorun dediği gibi kullandık en son losyonu bütün aile beş gün üzerimizde bıraktık ikinci gün üçüncü gün ve dördüncü gün sadece kaşınan yerlere sürdük altıncı gün kükürtlü sabun ile yikandik bu arada ellerinize eldiven takdik havlu peçete kullandık altı gün boyu kullandığımız çarşaf yastık yüzü ve kıyafetleri giydik diğer çarşaf ye havluları siyah poşete koyup Bir hafta bekletim 95derece de yikanani ve 60da yılanları yıkayıp posetledim yedek ayakkabı var ise onlarida posetleyin ilacı surmediginiz yer kalmasın dikkat edin olan olmayan herkes sürsün çok şükür atlattık çok geçmiş olsun Zorlu Bir süreç
Cildi kuruttugu için hafif kaşıntılar oldu hindistan cevizi yağı ve ürederm diye bir losyon yazdı doktor vücudumuzun her yerine sürdük nemlendirdik kaşıntılar geçinceye kadarLif daha kötü yapıyor kullanmanızı tavsiye etmem kükürt sabunla yıkanıp losyonu sürün
Losyon kullandıktan sonra kontrole gittim Ziver hapı verdi onuda bir hafta ara ile kullandık atlattık