- 6 Nisan 2020
- 611
- 1.078
- 63
- Konu Sahibi mutlulukarayiciii
-
Evet wilkinson diğer uyuz ilaçlarına göre çok daha iddialı. Son çare yani. Buda işe yaramayacak diye çok korkuyorum. Teşekkür ederimAyy çok gecmiş olsun. Ekşi sözlükte konu ile ilgili baslık var. Ama wilkinson ile yara diye düşünüyorum. Bir de galiba kreval var ama o da aynısı sanki. Gecmiş olsun
BursaHangi şehirdesiniz ?
Hemen bakıyorum çok teşekkürlerCanım bir youtube libki atıcam lütfen yorumları oku
Benim sevgilim de bununla uğraştı aylarca
Çalıştığım yerde biri ve ailesi uyuz oldular. Kutu kutu ilaç kullandılar geçmedi. Yozgatta uyuz gölü varmış oraya gittiler. Iyi geldiğini söyledi. Ilinizde varsa araştırın.
Yazını okurken kaşınmaya başladımArkadaşlar iyi akşamlar umarım sağlıklısınızdır.
Beni sorarsanızUyuz oldum gıcık olmak manasında değil, uyuz paraziti kaptım. Metrin kullandım en başta işe yaramadı. Daha sonra wilkinson pomad yazdı doktor onu kullanıyorum 3. Günüm. Deli gibi kaşınmaya devam ediyorum. İlk sürdüğüm gün rahatlattı oysaki Başından böyle bir şey geçen var mı? kullanırken kaşınması normal mi? bu illete çözüm bulan var mı?
Ne olur tecrübelerinizi benimle paylaşın. Bitik durumdayım psikolojik olarakta fiziksel olarakta. Herşeyi yüksek ısıda yıkayıp ütülüyorum ama geçmedi. Kaşınmaktan uyuyamıyorum artık
geçmiş olsun canımArkadaşlar iyi akşamlar umarım sağlıklısınızdır.
Beni sorarsanızUyuz oldum gıcık olmak manasında değil, uyuz paraziti kaptım. Metrin kullandım en başta işe yaramadı. Daha sonra wilkinson pomad yazdı doktor onu kullanıyorum 3. Günüm. Deli gibi kaşınmaya devam ediyorum. İlk sürdüğüm gün rahatlattı oysaki Başından böyle bir şey geçen var mı? kullanırken kaşınması normal mi? bu illete çözüm bulan var mı?
Ne olur tecrübelerinizi benimle paylaşın. Bitik durumdayım psikolojik olarakta fiziksel olarakta. Herşeyi yüksek ısıda yıkayıp ütülüyorum ama geçmedi. Kaşınmaktan uyuyamıyorum artık
Maalesef yokÇalıştığım yerde biri ve ailesi uyuz oldular. Kutu kutu ilaç kullandılar geçmedi. Yozgatta uyuz gölü varmış oraya gittiler. Iyi geldiğini söyledi. Ilinizde varsa araştırın.
Hepsini yüksek ısıda yıkıyorum...Giysilerinizi ve kullandığınız kaynatılacak herşeyi ya kaynatın yada yüksek ısı da yıkayın.
Yoksa bu illeti çok çekersiniz.
Valla geçen gün annemle konusu oldu o söylemişti bana da. Çamaşır makinasında olmaz dedi hatta kaynatmak gerek diyordu.Hepsini yüksek ısıda yıkıyorum...
Koltuklarinizi ve aracinizi temizlemek cok onemli. Tabiki bunun yaninda butun evide elden gecirirseniz tedaviyi yuzde yuz iyi uyguladiginizdan emin olabilirsiniz. Bizde yaptik, cok uzun, zorlu ve yorucu bir surecti ama sonunda atlattik gibi Allah’a sukur. Isterseniz daha fazla bilgi verebilirim bizim kendi uyguladigimiz yontemlerle ilgili. Umarim en kisa surede atlatirsiniz, insani ne hallere dusurdugunu cok iyi biliyorum.Evet wilkinson diğer uyuz ilaçlarına göre çok daha iddialı. Son çare yani. Buda işe yaramayacak diye çok korkuyorum. Teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?