- Konu Sahibi agresifkiz
-
Hayır yok ama o kadar çok uyuz duyuyorum kş her yerde kafaya taktım acile gitsem anlar mı doktor illa cildiye şart mı acabaNeden alerji degil uyuzdan şüphelendiniz? Etrafinizda uyuz olan biri var mi?
4-5 ay önce uyuz bir hasta vardı korkup açmıştım ama ona temasım hiç olmadı acile gideceğim şimdiSiz saglikcisiniz degil mi? Emin olmak icin konulariniza baktim daha oncede uyuz suphesi konusu acmissiniz.
Acile gideceğim umarım hemen tanı koyabilirCocukken bir kere ailece uyuz olmustuk. Kasinmaktan rezil olmustuk. Daha yurumeyi bilmeyen kardesim kapinin pervazina emekliyip kosesinde sirtini kasirdi. O yuzden kasinti yoksa uyuz olmayabilir diyorum. Ama tabi doktora gidip kesin sinuc alsaniz iyi olur.
Bize o donem cocuk doktoru 5dkda tani koymustu bence acil doktoru da uyuzu cok kolay tanir.Acile gideceğim umarım hemen tanı koyabilir
Cildim aşırı kurudur evet ama kollarım ve göbeğimde gözle görülür minik minik sivilceler var kaşıntısı aşırı değil hiç yok hatta zaten görüntüden dolayı kurt düştü içime acile gidiyorum şimdiAtopik ciltler aşırı kuruluktan kızarır ve kaşınır bence öyle bir şeydir sizinki.
İnşallah koyar hemen uyuz durumunda işe nasıl gideceğim rapor veriyorlar mı acaba of aşırı moralim bozukBize o donem cocuk doktoru 5dkda tani koymustu bence acil doktoru da uyuzu cok kolay tanir.
Cildim aşırı kurudur evet ama kollarım ve göbeğimde gözle görülür minik minik sivilceler var kaşıntısı aşırı değil hiç yok hatta zaten görüntüden dolayı kurt düştü içime acile gidiyorum şimdi
İnşallah çok korkuyorum bakalımBen de aynıyım ondan demiştim inşallah korktuğunuz gibi değildir.
Bulasici oldugu icin verir rapor. Bozmayin moralinizi Allah dermansiz dert vermesin uyuz ne ki biseycik olmaz.İnşallah koyar hemen uyuz durumunda işe nasıl gideceğim rapor veriyorlar mı acaba of aşırı moralim bozuk
Kaşıntım yok denecek kadar azuyuz olsa yerinde duramazsın kaşınmaktan, ben yalovada bi tatilde kapmıştım 3-4 ay hayatımın en kötü günleriydi artık kaşımaktan kanıyordu her yerim iz kalacak diye çok korktum. allahtan geçti.
Uyuz bazen 6 ay geçmiyor; kimsenin 6 ay rapor vereceğini sanmıyorum.İnşallah koyar hemen uyuz durumunda işe nasıl gideceğim rapor veriyorlar mı acaba of aşırı moralim bozuk
Bende hiç kaşıntı yokUyuz kaşıntısı geceleri artar ve sıcakta artar bununla direkt ayırt edebilirsiniz. Çevrenizde başka kaşınan var mı? Bir de bildiğim kadarıyla uyuz nemi sevmiyor nemlendirin cildinizi bol bol. Acilde uyuz ilacı yazıyorlar bu arada sürüntü vs almadan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?