- 14 Mart 2019
- 1.987
- 2.511
- 133
- Konu Sahibi Tintintinfifi
Merhaba kk hanimlari...
Yaklasik 2 haftadir icimi kemiren bir durum var.
İki haftadir bacak arkalarim cok kotu kasiniyor.
gun icinde bacaklarimda kirmizi kabarciklar olup geciyor onlarda kasintili.
En son dizimin yaninda kabarik bir cizgi olusmasiyla saglik ocagina gittim bakti ve daha cok alerjiye benziyor dedi.
Kizimda kasiniyo. ama daha az ondada kabarciklar cikiyor. onunda ayak tabani soyulmus ve sertlesmisti dr onada bakti ve olur boyle seyler buyudugu icin dedi.
Dr. Kizima krem verdi ayagi gecti.
Ben alerji ilacini kullanamadim asiri uyku yaptigi icin bi arada kasintilarim azaldi iyice.
Bugun diz arkamdan baldirima kadar uzun kirmizi kabarik bir cizgi olustu ve oda kasintiliydi.
Uyuz oldum galiba. dr. En kisa zamanda gidecegim.
fakat burada bir cok insan var
Basina gelipte atlatanlara sorum su eger uyuz isem bu koltuk carsaf vs heryerde vardir ev temizlik isini nasil yaptiniz koltuk vs ozel bir ilaci vs bisey kullandiniz mi ?
Yaklasik 2 haftadir icimi kemiren bir durum var.
İki haftadir bacak arkalarim cok kotu kasiniyor.
gun icinde bacaklarimda kirmizi kabarciklar olup geciyor onlarda kasintili.
En son dizimin yaninda kabarik bir cizgi olusmasiyla saglik ocagina gittim bakti ve daha cok alerjiye benziyor dedi.
Kizimda kasiniyo. ama daha az ondada kabarciklar cikiyor. onunda ayak tabani soyulmus ve sertlesmisti dr onada bakti ve olur boyle seyler buyudugu icin dedi.
Dr. Kizima krem verdi ayagi gecti.
Ben alerji ilacini kullanamadim asiri uyku yaptigi icin bi arada kasintilarim azaldi iyice.
Bugun diz arkamdan baldirima kadar uzun kirmizi kabarik bir cizgi olustu ve oda kasintiliydi.
Uyuz oldum galiba. dr. En kisa zamanda gidecegim.
fakat burada bir cok insan var
Basina gelipte atlatanlara sorum su eger uyuz isem bu koltuk carsaf vs heryerde vardir ev temizlik isini nasil yaptiniz koltuk vs ozel bir ilaci vs bisey kullandiniz mi ?