Uyuz mu egzama mı ?

birmavipapatya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2014
256
104
Merhaba. Oğlumun 10 gün önce ilk sırtında isilik gibi sonra tüm vücudunda döküntüler oluşmaya başladı. En son yüzü çok kötü oldu. Ve şişti. Doktor kızamık olabilir dedi kızamık tahlili negatif çıktı. O zaman alerji dedi doktorumuz.Avil kullandık ve sonra döküntüler geçti ama vücudunda çok kuruluk var. Saçları konak gibi ve avuç içleri soyuluyor. Avil artık vermeyeyim dedim döküntüsü yok diye dün gece vermedim bütün gece uyumadı. Eşim diyor uyuz olmasın uyuz gece kalıntı yapar uyutmazmış. Ama vücudunda döküntü yok sadece kuruluk var. Deneyimli anneler yazabilir mi?

sıcak bölgeleri mi kasınıyor peki bacak arkaları, kol içleri göbeği, göğüsünün kenarları gibi az önce benım konumdan da alıntı yaptım bi nbakabılırsınız ınsallah degıldır ama gecmıyosa ıhtımalı vardır ya

sıcak bölgeleri mi kasınıyor peki bacak arkaları, kol içleri göbeği, göğüsünün kenarları gibi az önce benım konumdan da alıntı yaptım bi nbakabılırsınız ınsallah degıldır ama gecmıyosa ıhtımalı vardır ya
Sadece kafası kaşınıyor. Bir de arada burnu. Ondan aklıma hiç uyuz ihtimali gelmedi ama gece uyumayınca uyuz mu dedik 😞 Teiekkür ederim cevabınız için.

Sivilce benzeri izler olur eğer uyuzsa bebekler için pediatrik xabion losyon var doktora danışarak kullanabilirsiniz. Kuruluk da canını acıtıyor olabilir.

Eğer bebekte varsa bir iki hafta içinde sizde de belirtiler ortaya çıkar siz de koruyucu bir tedavi uygulayın. Eğer uyuzsa son bir hafta giyilen her şey 60 derecede yıkanacak.

X