Eğitim Araştırma hastanesine gidin bence çünkü ilaçlarla düzenli kullanımda 2 haftada geçmesi lazımdı
Ben esım çocuklar ilaç tedavisi herşey 90 derece yıka utuleBir de evde ki herşeyi 60 derece de yikamaniz lazım herşeyi ama koltukları halıları perdeleri odaları komple temizleyip arindirmaniz lazım siz de tedavi oluyorsunuz değil mi?
Allah allah aslında geçmesi lazımdı doktor ne diyor bu durumaBen esım çocuklar ilaç tedavisi herşey 90 derece yıka utule
Mrb eczaneden yapılan krem etkıs7 olduöıBizde de var şu an eşim taşıdı onda başladı sonra bana geçti çok fena bir durum. Biz ilk başta bu durum başlamadan önce kan testi yaptırdık eşim çok zayıfladığı için dr. Benexol verdi içmeye başladı ama sürekli kaşıntı oldu biz ilaçtan şüphelenip bıraktık ben dr gidip söyledim dr bu ilacı herkes kullanıyor şu ana kadar böyle bir şikayet almadım acaba uyuz salgını var olabilir mi dedi. Bizde hemen cilt dr gittik kadın bir alet tuttu kaşınan yerlere uyuz dedi. Bende de başladı kaşıntılar. Zor durumdayız ilaç yazdı ecz. Yaptırdık karışım bir ilaç.onu sürdük bugün ilk kez bakalım ne olacak.
Hangi ıl krem ise yaradımıBen biraz dr. Önerilerini yazayım öncelikle bu ailede birinde varsa herkes sürecek kremleri. Çıkan kirli kıyafetler çöp poşetine koyulacak ağzı sıkıca kapanıp 5 gün yıkamadan bekliyecek mümkünse basınç uygulayıp vakumlayıp kapatın dedi.5 gün sonunda yıkanıp ütülenip giyilecek dedi. Evdeki askıdaki dolaptaki kıyafetler giyilmeden önce yine poşetlenip derin dondurucuda 2 3 gün belirtilecek sonra giyilecek dedi. Kullandığınız vücut havlularını da bu şekilde yapın dedi. Arabanız varsa arabanıza herkesi oturtmayın uyuzlu biri yarım saat yolculuk yapsa koltukta kalma riski var sirkeli suyla fısfısa koyup sıkıp silin evdeki koltuklar dahil dedi.ayakkabıları da dışarda havalandırın kapalı dolaplarda tutmayın dedi.toplu taşıma kullanırsanız ayakta gidin dedi. Şimdilik aklıma gelen bunlar
Mrb eczaneden yapılan krem etkıs7 olduöı
Ya kızım uyuz bulaştı başta doktor alerji dedi sonradan uyuz ilaç kullan kullan geçmiyor kızımı öyle görünce ölüyorum pıskolojım bozuldu ağla ağla oldum yardım edin allah askına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?