• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Uyuz kurtarın

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Aaadddsoy

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2019
6
2
1
29
Ya kızım uyuz bulaştı başta doktor alerji dedi sonradan uyuz ilaç kullan kullan geçmiyor kızımı öyle görünce ölüyorum pıskolojım bozuldu ağla ağla oldum yardım edin allah askına

Eğitim Araştırma hastanesine gidin bence çünkü ilaçlarla düzenli kullanımda 2 haftada geçmesi lazımdı

Bir de evde ki herşeyi 60 derece de yikamaniz lazım herşeyi ama koltukları halıları perdeleri odaları komple temizleyip arindirmaniz lazım siz de tedavi oluyorsunuz değil mi?

Istanbulda uyuz salgini var diyorlar sz neredesiniz bilmiyorum ama ozelde de mi ilgilenmediler

Bizde de var şu an eşim taşıdı onda başladı sonra bana geçti çok fena bir durum. Biz ilk başta bu durum başlamadan önce kan testi yaptırdık eşim çok zayıfladığı için dr. Benexol verdi içmeye başladı ama sürekli kaşıntı oldu biz ilaçtan şüphelenip bıraktık ben dr gidip söyledim dr bu ilacı herkes kullanıyor şu ana kadar böyle bir şikayet almadım acaba uyuz salgını var olabilir mi dedi. Bizde hemen cilt dr gittik kadın bir alet tuttu kaşınan yerlere uyuz dedi. Bende de başladı kaşıntılar. Zor durumdayız ilaç yazdı ecz. Yaptırdık karışım bir ilaç.onu sürdük bugün ilk kez bakalım ne olacak.

Bu arada cilt dr. Bugün gelen 3. Kişisiniz her gün ortalama 6 hasta uyuz olarak geliyor dedi. Eczanelerdeki normal kremler zaten yok olanı da fayda etmiyormuş dr söyledi.o yüzden yapma ilaç verdi birde kaşımayalım diye hap verdi.

Ben biraz dr. Önerilerini yazayım öncelikle bu ailede birinde varsa herkes sürecek kremleri. Çıkan kirli kıyafetler çöp poşetine koyulacak ağzı sıkıca kapanıp 5 gün yıkamadan bekliyecek mümkünse basınç uygulayıp vakumlayıp kapatın dedi.5 gün sonunda yıkanıp ütülenip giyilecek dedi. Evdeki askıdaki dolaptaki kıyafetler giyilmeden önce yine poşetlenip derin dondurucuda 2 3 gün belirtilecek sonra giyilecek dedi. Kullandığınız vücut havlularını da bu şekilde yapın dedi. Arabanız varsa arabanıza herkesi oturtmayın uyuzlu biri yarım saat yolculuk yapsa koltukta kalma riski var sirkeli suyla fısfısa koyup sıkıp silin evdeki koltuklar dahil dedi.ayakkabıları da dışarda havalandırın kapalı dolaplarda tutmayın dedi.toplu taşıma kullanırsanız ayakta gidin dedi. Şimdilik aklıma gelen bunlar

Bizde de var şu an eşim taşıdı onda başladı sonra bana geçti çok fena bir durum. Biz ilk başta bu durum başlamadan önce kan testi yaptırdık eşim çok zayıfladığı için dr. Benexol verdi içmeye başladı ama sürekli kaşıntı oldu biz ilaçtan şüphelenip bıraktık ben dr gidip söyledim dr bu ilacı herkes kullanıyor şu ana kadar böyle bir şikayet almadım acaba uyuz salgını var olabilir mi dedi. Bizde hemen cilt dr gittik kadın bir alet tuttu kaşınan yerlere uyuz dedi. Bende de başladı kaşıntılar. Zor durumdayız ilaç yazdı ecz. Yaptırdık karışım bir ilaç.onu sürdük bugün ilk kez bakalım ne olacak.
Mrb eczaneden yapılan krem etkıs7 olduöı

Ben biraz dr. Önerilerini yazayım öncelikle bu ailede birinde varsa herkes sürecek kremleri. Çıkan kirli kıyafetler çöp poşetine koyulacak ağzı sıkıca kapanıp 5 gün yıkamadan bekliyecek mümkünse basınç uygulayıp vakumlayıp kapatın dedi.5 gün sonunda yıkanıp ütülenip giyilecek dedi. Evdeki askıdaki dolaptaki kıyafetler giyilmeden önce yine poşetlenip derin dondurucuda 2 3 gün belirtilecek sonra giyilecek dedi. Kullandığınız vücut havlularını da bu şekilde yapın dedi. Arabanız varsa arabanıza herkesi oturtmayın uyuzlu biri yarım saat yolculuk yapsa koltukta kalma riski var sirkeli suyla fısfısa koyup sıkıp silin evdeki koltuklar dahil dedi.ayakkabıları da dışarda havalandırın kapalı dolaplarda tutmayın dedi.toplu taşıma kullanırsanız ayakta gidin dedi. Şimdilik aklıma gelen bunlar
Hangi ıl krem ise yaradımı

Valla geçtim dersiniz bilmem ama uyuz ve kalıntı için sıcak banyo yaparken nar kabuğu ile vücudu ovalamak işe yarar derler

Arkadaşlar geçip geçmediğini bilmiyoruz çünkü ecz.karışımı şu ana kadar ilk turu bitti 1.gün sürdük 2.gün aynı saatte sürdük 3.gün yine aynı saate 4.gün aynı saatte yıkandık.3 gün beklicez kremsiz ve bir tur daha yapıcaz. Çarşamba kontrolümüz var ama ecz. İlacın etken maddesi kükürtün zor bulunduğunu söylemekte ve oyalamakta bu yüzden 2. Tura geçebilecekmiyiz bilmiyorum. Eczaneler ilacı yapmak istemiyor 7 tane dolaştık tanıdık araya sokmak gerekti bide fazla para.

Geçip geçmediğini bilmememizin sebebi 3 gün kremlenip gezince zaten vücut alarm veriyor bide kremliyken tayt va body giyildiği için sıkışık ve havasız kalıyorsun.ister istemez kaşınıyor tenimiz ama uyuz mu yoksa reaksiyonlar mi bilemiyoruz doktor ışıklı bir aleti ve büyüteç ile bakınca anlayacak.

Ya kızım uyuz bulaştı başta doktor alerji dedi sonradan uyuz ilaç kullan kullan geçmiyor kızımı öyle görünce ölüyorum pıskolojım bozuldu ağla ağla oldum yardım edin allah askına

Tek çaresi katran alıp zeytinyağıyla biraz kaynatıp sürmek iki gün bekletin duş alın tekrar iki gün uygulayın ilaçlara boş yere para vermeyin

Back