- 8 Şubat 2014
- 33
- 0
- 34
-
- Konu Sahibi nastenka007
Merhaba ben de wilkonson pomada basladim bugun. 3 gun yikanmayacagim. Ayni çamaşırla gezecegim. 3 gun 3 kere mi sürüyoruz yoksa sabah aksam mi? Telefonunuzu alabilir miyim? Iyi gunler.4 aydık bu hastalıkla mücadele ediyorum. 2 ay yanlış teşhis yüzünden tedaviye başlayamadım.2 aydır da evin içinde döndü durdu. Benden çocuklara çocuklardan bana . En son çok kötü kokan içinde kum gibi kükürt olan bir karışım kullandık hepimiz ve şimdilik geçtiğini düşünüyorum. 20 gün önce yapmıştım son ilacı sırtımdaki gündüz kaşıntısı haricinde bir şikayetim yok. Şayet o ilacı kullanacak olursan çok dikkatli ol kokusu koltuğa yatağa heryere siniyor. Ancak ben bu ilaçtan sonra bir dermatolog yorumu okudum kendine ve ailesine kwellada yı 3 gün üst üste sürüp 3 gün sonra banyo yapıp 3 gün ilaçsız gezip sonra yine 3 gün üst üste sürüp kurtulmuşlar
Yaklaşık 7 8 aydır çekiyorum tam tedavi oluyorum derken geri bulaşıyo wilikson pomal kullandım en son o baya iyi gelmişti 2 3 aydır kaşınmıyordum şimdi yine başladı yibe aynı ilaçları kullanmak istemiyorum çünkü cildime çok fazla zarar verdiler. Sizde geçti mi nasıl geçirdiniz?4 aydık bu hastalıkla mücadele ediyorum. 2 ay yanlış teşhis yüzünden tedaviye başlayamadım.2 aydır da evin içinde döndü durdu. Benden çocuklara çocuklardan bana . En son çok kötü kokan içinde kum gibi kükürt olan bir karışım kullandık hepimiz ve şimdilik geçtiğini düşünüyorum. 20 gün önce yapmıştım son ilacı sırtımdaki gündüz kaşıntısı haricinde bir şikayetim yok. Şayet o ilacı kullanacak olursan çok dikkatli ol kokusu koltuğa yatağa heryere siniyor. Ancak ben bu ilaçtan sonra bir dermatolog yorumu okudum kendine ve ailesine kwellada yı 3 gün üst üste sürüp 3 gün sonra banyo yapıp 3 gün ilaçsız gezip sonra yine 3 gün üst üste sürüp kurtulmuşlar
kwelladayı sürüp banyo yapmadınız 3 gün hiç değil mi? kaç ml kullandınız?4 aydık bu hastalıkla mücadele ediyorum. 2 ay yanlış teşhis yüzünden tedaviye başlayamadım.2 aydır da evin içinde döndü durdu. Benden çocuklara çocuklardan bana . En son çok kötü kokan içinde kum gibi kükürt olan bir karışım kullandık hepimiz ve şimdilik geçtiğini düşünüyorum. 20 gün önce yapmıştım son ilacı sırtımdaki gündüz kaşıntısı haricinde bir şikayetim yok. Şayet o ilacı kullanacak olursan çok dikkatli ol kokusu koltuğa yatağa heryere siniyor. Ancak ben bu ilaçtan sonra bir dermatolog yorumu okudum kendine ve ailesine kwellada yı 3 gün üst üste sürüp 3 gün sonra banyo yapıp 3 gün ilaçsız gezip sonra yine 3 gün üst üste sürüp kurtulmuşlar
Gecti mi sizin? Ya da gecen varsa yazabilir mi? Benim kasintim yok. Sadece elim ve ayagimda bizirdama dedigim bi his var. Onu da geçirebilirsem gecti diycem. Kurtulan varsa ne yaptigini yazabilir mi?Yaklaşık 7 8 aydır çekiyorum tam tedavi oluyorum derken geri bulaşıyo wilikson pomal kullandım en son o baya iyi gelmişti 2 3 aydır kaşınmıyordum şimdi yine başladı yibe aynı ilaçları kullanmak istemiyorum çünkü cildime çok fazla zarar verdiler. Sizde geçti mi nasıl geçirdiniz?
8ocakta uyuz teşhisi kondu kwellada losyonu o süreçten bu yana 2 kez kullandım. Evdeki herşey ütüleniyor yıkanıyor. Hala geçmedi. Yattığım yataktan olabilir mi, yatağı atmakı mıyım? İçinizde bu hastalığa yakalanıp kurtulan var mı? Ne olur bana bi akıl verin, işin içinden çıkamıyorum, artık çok yoruldum
Bizim geçti. Biz yatagimizi da değiştirdik. Ve dusumuzu ılık suyla aldık. Doktorun verdiği ilaçları düzenli bir şekilde kullandık. Ayrıca kesinlikle ve kesinlikle dustan sonra bir kova suyun içine yarım şişe sirke dok karıştır ve her yerine dok. Kurulanma üzerinde kalsin sirkeli şu. Emin ol üç dört günde anlayacaksin farkıGecti mi sizin? Ya da gecen varsa yazabilir mi? Benim kasintim yok. Sadece elim ve ayagimda bizirdama dedigim bi his var. Onu da geçirebilirsem gecti diycem. Kurtulan varsa ne yaptigini yazabilir mi?
8ocakta uyuz teşhisi kondu kwellada losyonu o süreçten bu yana 2 kez kullandım. Evdeki herşey ütüleniyor yıkanıyor. Hala geçmedi. Yattığım yataktan olabilir mi, yatağı atmakı mıyım? İçinizde bu hastalığa yakalanıp kurtulan var mı? Ne olur bana bi akıl verin, işin içinden çıkamıyorum, artık çok yoruldum
Bildiğim kadarıyla deniz suyu iyi gelmiyor.Aslında deniz kenarında yaşıyorum, mevsimi olsa girerdim sürekli. Ama denizden su almaya gitmekte fayda var, deneyeceğim bunu. Çook teşekkürler
Merhaba kurtulmussunuzdur umuyorum uyuzdan nasil bitti bizede yardimci olurmusunuzYaklaşık 7 8 aydır çekiyorum tam tedavi oluyorum derken geri bulaşıyo wilikson pomal kullandım en son o baya iyi gelmişti 2 3 aydır kaşınmıyordum şimdi yine başladı yibe aynı ilaçları kullanmak istemiyorum çünkü cildime çok fazla zarar verdiler. Sizde geçti mi nasıl geçirdiniz?