- 31 Mart 2021
- 9
- 1
- 29
-
- Konu Sahibi Sanirimdelirdim
Merhaba, kurtuldunuz muCok geçmiş olsun bizde bu uyuz akasıyla ugrasıyoruz. Gecen hafta eşime teşhis kondu. Metrin diye bir krem verdiler sürdük tüm aile cocuklar var 2 tane. Eşim sabahlara kadar uyumuyor kaşıntı dan dayanamadı başka doktora gitti oda kweale losyon.ve wilkinson pomad verdi 2 gündür sürüyoruz cok zor bir süreç herşeyi yıkıyoruz hergün süpürüp beyaz sirkeli su ile siliyorum cok yıpratıcı inşallah kurtuluruz
Kurtuldunuzmu acaba ya bizdede var sanırım bı hafta sonra doğum yapcam kafayı yicem sankiTedavi sırasında dokuntulerinizde artış oluyir muydu kafayi yemek uzereyim
Evet maalesef salgın var ve çok zor bir illet çok sagolun bu arada deneyecegimUyuz salgını varmış ya instagramda gördüm sabah, şimdide bu konuinstaramda duştan çıkarken üstünüze tuzlu su dökün yazmışlar, isterseniz deneyin çok geçmiş olsun herkese
Kurtuldunuz mu son durumunuz nedir biz kurtulduk. 5 ay çektik. Mevcut losyonlara direnç kazanmış uyuz. 3 farklı prof a gittik. Son gittiğimiz dirençli uyuz için geliştirilmiş bir losyon yazdı onunla kurtulduk çok şükürArkadaslar kurtulan oldu mu bizde ailecek yaklaşık 4 aydır uyuzuz
Hayır malesef kurtulamadıkKurtuldunuz mu son durumunuz nedir biz kurtulduk. 5 ay çektik. Mevcut losyonlara direnç kazanmış uyuz. 3 farklı prof a gittik. Son gittiğimiz dirençli uyuz için geliştirilmiş bir losyon yazdı onunla kurtulduk çok şükür
Losyonun adı neydi acabaKurtuldunuz mu son durumunuz nedir biz kurtulduk. 5 ay çektik. Mevcut losyonlara direnç kazanmış uyuz. 3 farklı prof a gittik. Son gittiğimiz dirençli uyuz için geliştirilmiş bir losyon yazdı onunla kurtulduk çok şükür
Bana söylemişti arkadaşımız losyonun ismi natur aren scap eks sadece eczanede satiliyor eczanede yoksa eczane getiriyor düzenli bir kullanım gerekiyor internette satılan uyuz ilaci ile karıştırmayın arkadaşımız nasıl kullanılacağını anlatır yazıyı görünce gecmis olsunLosyonun adı neydi acaba
Natur aren scab eks cilt bakım losyonu. Sadece eczanelerde satılıyor internette satılan sante plus scab forte değil karıştırmayın. Eczanenizden kişi başı 2 ya da 3 kutu alıp her gece sürüp her sabah duş alıyorsunuz çarşaf kıyafet havlu lif herşey 90 derecede yıkayıp ütüleyeceksiniz. Duştan sonra nemlendirici kullanmanız gerekir bepantol sensiderm kullandık biz doktorumuzun önerisiyle bebeğe kendimiz herhangi bir nemlendirici kullanabilirsiniz. Koltukların üzerine çarşaf serilecek onlar da her gün 90 derecede yıkananacak. 90 derecede yıkanamayan kıyafetler ve dolaptaki tüm kıyafetler onbeş gün boyunca poşetlenecek. Poşet delik olmayacak hava almayacak şekilde bağlayacaksınız. Her gün ev çektirilip sirekli su ile silinecek iyileşene kadar kağıt havlu kullanılacak. Temizlik kurallarına tam olarak uyarsanız on günde kurtuluyorsunuz geçmiş olsunLosyonun adı neydi acaba
Çok teşekkür ederimNatur aren scab eks cilt bakım losyonu. Sadece eczanelerde satılıyor internette satılan sante plus scab forte değil karıştırmayın. Eczanenizden kişi başı 2 ya da 3 kutu alıp her gece sürüp her sabah duş alıyorsunuz çarşaf kıyafet havlu lif herşey 90 derecede yıkayıp ütüleyeceksiniz. Duştan sonra nemlendirici kullanmanız gerekir bepantol sensiderm kullandık biz doktorumuzun önerisiyle bebeğe kendimiz herhangi bir nemlendirici kullanabilirsiniz. Koltukların üzerine çarşaf serilecek onlar da her gün 90 derecede yıkananacak. 90 derecede yıkanamayan kıyafetler ve dolaptaki tüm kıyafetler onbeş gün boyunca poşetlenecek. Poşet delik olmayacak hava almayacak şekilde bağlayacaksınız. Her gün ev çektirilip sirekli su ile silinecek iyileşene kadar kağıt havlu kullanılacak. Temizlik kurallarına tam olarak uyarsanız on günde kurtuluyorsunuz geçmiş olsun
Rica ederim takıldığınız birşey olursa sorun cevaplarım herkes bu hastalıktan kurtulsun...Çok teşekkür ederim
Merhaba gectimi uyuz.biz 2 ay sonra tekrar eti::Yaklaşık 3 aydır gitmediğim doktor kalmadı. 1. 5 ay önce şişen gözüm sebebiyle şans eseri bir doktora denk geldim o söyledi alerjik egzama diye. Fakat bütün vücudumda kontrol edilemez bir kaşınma var. Bu süreçte defalarca acile gittim şişen gözler, egzamanın verdiği acı, ağrı, yanma sebebiyle. Bugün Tıp fakültesinde öğrendim ki uyuz hastalığına yakalanmışım.
3 aydır bu haldeyim Allaha şükür babama ve kardeşime bir şey olmadı henüz. fakat kendimi karantina altına almalı mıyım? Ne yapmam gerekiyor? Koltuk, sandalyeye oturuyorum mesela otutmamam mı gerekli odadan hiç çıkmamalı mıyım? 2 banyomuz var sadece biri bana özel mi olmalı yoksa duştan sonra her yeri çamaşır suyu, sirke ile yıkamalı mıyım? Öğrendiğimden beri eldivenle geziyorumMasa etrafında ailecek yemek yemek bile sakıncalı mıdır? 3 ay kısa bir süre olabilir ama ben kendimden geçtim aileme bulaşmasından korkuyorum. Bu hastalığa nasıl yakalandım nereden bulaştı bilmiyorum. 2 güne bir evi süpürüp her yeri sanki dip köşe temizlik yapar gibi çamaşır suyuyla sonrasında da sirkeli suyla silen biriyim. Böyle olunca 2 güne bir duşa giriyorum. 64 dairelik apartmanın asansör düğmelerini bile eldiven giyip çamaşır suyuyla silen biriyim pandemi dönemi zaten biriyle görüşmüyorum bir yere gitmiyorum anca market, bu hastalık sebebiyle hasteneye gidip geliyorum.
Hem alerjik egzama hem uyuz bir de ev tozu alerjisi
Bugün uyuz için Krem ver 3 gece sür 1 hafta bekle yine 3 gece sür ama hiç su değdirme dedi. İlaçlarımda var önceki doktorumdan olan . desmont, crebros, lipo, dermovate ve 2 ilaç daha. (henüz almadım yarın alıcam isimlerini okumayamadım malum doktor yazısı) kıyafetlerimi, çarşaf, havlu, nevresim vs her şeyimi ayrı yıkıyorum zaten bu 3 aydır.yine de babamın ve kardeşimin eşyalarını baştan yıkadım, kendi eşyalarımı danasıl geçer ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim
Adı ne bizde kullanalım çok zor bi süreç geçmiyor 3 aylık bebeğim varKurtuldunuz mu son durumunuz nedir biz kurtulduk. 5 ay çektik. Mevcut losyonlara direnç kazanmış uyuz. 3 farklı prof a gittik. Son gittiğimiz dirençli uyuz için geliştirilmiş bir losyon yazdı onunla kurtulduk çok şükür
Gece kasiniyormusunuzMerhabalar, bende kaşıntı oluyor doktor alerji dedi ama mikroskopla falan da bakılmadi. Bebeğimin göğsünde de döküntü oldu , benimkinden mi yoksa sıcak burası,pişik mi oldu ondan da emin olamadım. Kaşıntılarim şu şekilde, kaşınıyor geniş bir alan kızarıyor, sonra kızarıklık sönüyor minik kırmızı bir tanecik kalıyor, uyuz geçirmiş olanlar bakıp yorum yaoabilir mi acaba