Uyuz hastalığı olan var mı

Merhaba nasıl atlattınız bende suan onu yasıyorum sinek ısırıgı hissi olusuyor tedaviden sonra artıyor hic gecmiyor moralim cok bozuk

Merhaba ürünü kullandınız mı küçük bebeğim var uyku bile uyuyamaz olduk uyuzdan lütfen cevap

Merhaba kaşıntı şikayetleri ile doktor doktor dolaştıktan sonra uyuz olduğumuzu öğrendik eşimden bana bulaşan kaşıntı meğersem uyuzmuş Vücudumuz kaşınıyor kırmızı taneler çıkıyor... losyon verdi doktor... evdeki herşeyi ama herşeyi kaynatıp kızgın ütüyle ütüledim her zaman düzenli kıyafet değiştiryoruz ama geçmedi henüz... gerçi dahayeni... başka tedavi tavsiyesi olan var mı???
Nasıl teşhis konuldu acaba

Merhabalar ben yaklaşık 1,5 aydır kasiniyodum önce ben bu kaşıntıları alerji sanip 2 kutuya yakın cetryn allerset alerji hapları içtim 3 akşamda bir acile gidip alerji iğneleri yedim kaşıntılar eşimde ve kızımda başlayınca etmeyince cildiyeye çıktım doktor mikroskopla bakıp uyuz teşhisi koydu ve bana wilkinson pomad verdi bir gün sonra aynı ilacı sağlık ocağından eşime ve kizimada yazdırıp aldık önce dusumuzu alıp kremi bütün vucudumuza sürdük 3 gün boyunca her akşam yaptık bunu biraz zor bı süreç psikoloji bozuyor ama önemli değil 1 hafta sonra tekrar doktora çıktık büyüteçle baktı ve bitmiş gitmiş dedi kaşıntı 10 gün daha devam eder dedi kafana takma dedi ve bize deloday alerji hapı vardı ama benim içim rahat etmedi doktordan gelince eşime bana ve kızıma 3er kutu daha wilkinson pomad aldım (burada okumuştum tekrarlamak gerekiyormuş) bu gün son gününüz hepimiz yikanicaz kaşıntılarim baya azaldı hatta yüzde 90 diyebilirim geceleri beni uykudan uyandıran sabahlara kadar kasindiran kaşıntılarım yok çok şükür kızım ve eşimde aynı şekil ayriyetten er duşta kükürt sabunuyla yikaniyoruz Perşembe günü tekrar cildiyeye gidicez inşallah geçip gitmiştir

Soufre precipite 30 gr: çökültülmüş kükürt
Huile de cade 36 gr: Ardıç katranı
Savon noir 45 gr: krem sabun
Crai preparee 45 gr: Çöktürülmüş Kalsiyum Karbonat
Lanoline 135 gr: lanolin
Vazelin 135 gr
Eki Görüntüle 2568601
topladıgım formuller:

LATİN/ENGTÜRKÇEkurtarıcı%Aylin%çocuk%mentollü%
Soufre precipiteçöktürülmüş kükürt30777
Huile de cadeArdıç katranı368157
Savon noirkrem sabun4511
Crai prepareeÇöktürülmüş Kalsiyum Karbonat4511
Lanolinelanolin135329042
Vazelinevazelin1353290429393
talctalk20910016
zinc oxideçinko oksit10016
distilled waterdistile su20033
glyceringliserin20033
mentholmentol102
TOPLAM426215100610
Merhaba eski konu ancak bizde uyuz olduk 3 aydır neredeyse ziver hap dahil tüm ilaclari kullandik. 1 ay oldu hala kaşınıyorum görünürde birsey yok ancak neden hala durmuyor kaşıntı sizde ne kdr süre devam etmişti acaba bizde en ufak sivilce fln görsek ona yoruyoruz tedirgin oluyoruz

Aşı olan ve covid geçirenleri etkileyen uyuz tanısı konulan ama aslında uyuz olmayan bir salgın var. İlaçlar geçirmiyormuş ve uyusun aksine diğer aile bireylerine geçmiyormuş

X