LATİN/ENG | TÜRKÇE | kurtarıcı(gr) | % | Aylin (gr) | % | çocuk (gr) | % | mentollü (gr) | % |
Soufre precipite | çöktürülmüş kükürt | 30 | 7 | 7 | 7 | ||||
Huile de cade | Ardıç katranı | 36 | 8 | 15 | 7 | ||||
Savon noir | krem sabun | 45 | 11 | ||||||
Crai preparee | Çöktürülmüş Kalsiyum Karbonat | 45 | 11 | ||||||
Lanoline | lanolin | 135 | 32 | 90 | 42 | ||||
Vazeline | vazelin | 135 | 32 | 90 | 42 | 93 | 93 | ||
talc | talk | 20 | 9 | 100 | 16 | ||||
zinc oxide | çinko oksit | 100 | 16 | ||||||
distilled water | distile su | 200 | 33 | ||||||
glycerin | gliserin | 200 | 33 | ||||||
menthol | mentol | 10 | 2 |
Yeni gördüm kusura bakmayınMerhaba çok eski bir yazı ama görürseniz yanıtlar mısınız size bir şey sormak istiyorum
Bir aya yakın kwelladanın kaşıntı etkisi sürmüştü korkmayın geçmiştir o ilacı doğru uyguladıysanız ve hijyene dikkat ettysenizBilmiyorum, bendeki geçmediği için. hissediyorum gecmediğini ve dogru çıkıyor. mavikadın forumunda birisi kireç gibi nane hissi veren bir ilaçtan söz etmiş ama ne tarifini ne eczane ismini vermiş, bilen varsa yazabilri mi? acill..
şunu şipariş verdim bekliyorum, biz de uyuz çok ne de olsa:
Sante Plus Sante Care Kaşıntı ve Uyuz Losyonu 125 Ml
Sante Plus Sante Care Uyuz Losyonu, Uyuza Bağlı Ciltte Ki Kaşıntı ve Yaralara 2 Günde Çözüm Sunar 1 Haftada Geçirir. Uyuzdan Kurtulmak İçin Kesin Çözümdür.santeplustr.com
şunu şipariş verdim bekliyorum, biz de uyuz çok ne de olsa:
Sante Plus Sante Care Kaşıntı ve Uyuz Losyonu 125 Ml
Sante Plus Sante Care Uyuz Losyonu, Uyuza Bağlı Ciltte Ki Kaşıntı ve Yaralara 2 Günde Çözüm Sunar 1 Haftada Geçirir. Uyuzdan Kurtulmak İçin Kesin Çözümdür.santeplustr.com
oranı ne olacak? bir yerde daha gördüm katran, zeytinyağı hatta sirke limon karbonat vs. kaynatılacak ama oran yok.Bunlara boş yere para harcamayın tek çözüm katran zeytin yağı karışımı .
şöyle birşey gördüm ama denemedim: 1.5 çaybardağı katran, 4 yemek kaşığı tuz,1 çay kaşığı karbonat, 1 limon sıkıp kaynatıyorsun.15-20 dk vucutta bekletip yıkanıyormuşsun.
Ben 9 haftalık hamıleyım ve uyuz olmusum ne yapacagım bılmıyorum cok kotuyum doktor ılac veremem dıyor bıtısel ne verdıyse yqptım işr yaramadı eşimde benım yuzumden tedavı goremıyor cunku benden tekrar gececk ona benım gıbı durum yaşayan oldumu vucudum yara bere ıcınde ve ben hıcbısey yapamıyorum vok kasınıyor bu pıslıl hastalık aylardır bırakmadı pesımızıTeşekkür ederim öncelikle Alıyoruz,
ki zaten hergün alıyorduk azaldı ama hala geçmedi tek tük bile olsa uyuz lezyonu çıkıyor
TÜRKÇE | mentollü (gr) | ERAHED (gr) 2 yaş altı | diğer (gr) 2 yaş altı | |
lanolin | 35 | 50 | ||
vazelin | 35 | 50 | ||
talk | 100 | 7 | 5 | |
çinko oksit | 100 | |||
distile su | 200 | |||
gliserin | 200 | |||
mentol | 10 | |||
Peru balsamı | 7 | 3 | ||
| 5 |
KATRAN alacaksınız zeytin yağıyla karıştırıp kaynatiyosunuz vücudunuza surun 2 gün bekletin tekrar duş alın tekrar sürün . Evde ki butun çarşafları herşeyi yıkayın evi sirkeli suyla silin devamlı 1 haftaya geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?