uyuyanguzel'in yeni burnuna bakin kizlar

UyuyanGuzel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2009
4.068
683
kizlar selam.
13 gun once septoplasti oldum yani hem burnun icinden hem de disindan ameliyat oldum.
alci varken, bant varken cok mutluydum hersey cok iyiydi.
dun bantlarim cikti, cikmaz olaydi cok mutsuzummmmmmmmmmm...
fotolarimi eklicem ama ekleyemedim biri bana yardim etsin kizlar...
doktorum ufuk bilkay...
burnumdan sikayetim cok yapay duruyor olmasi...
oyle yapma duruyor ki inanamazsiniz bu ben degilim...
ayrica burun ucum cok kalkik ve burun deliklerim cok gorunuyor...
doktorum burnunun ucu 2-3 ay icinde inecek dedi...
hadi tamam burun ucumu sorun etmeyeyim diyorum ma bu yapaylik ne olacak?
burnum tamamen degisecek degil ya
kizlar herkese tavsiyem sakin estetik mestetik yaptirmayin...
sonucun ne olacagi belli olmuyor...
cok guzel olabilir ama benim gibi cok mutsuz da olabilirsiniz iyi dusunun!!!

KIZLAR BU EKLEDIGIM RESIMLERE DEGIL DE ALBUMUMDEKI RESIMLERE BAKIP YORUM YAPARSANIZ COK SEVINIRIM

Son düzenleme:
pardon o kısmı atlamısım :)
kullanıcı paneline girip orda resimler albümler diye kısım var oraya girip resim yükleyebilirsin

işyerinde oldugum için sürekli ekranı kapayıp açıorum o arada resimleri ekleyemedn kısmını okumadan sonuna atlamısım aceleden kusura bakma

merhaba

Uyuyan güzel burnunu ben de çok ufaltıp oymuşlar fln sandım :S Senink bence çok doğal bir burun..cidden ameliyat olduğunu bile anlamadım. Burnu ilk açıldığında kalıp gbi oluyor sonra değişiyor. Konuşmak için erken :)

gördüm resmlerini hiç kafana takıcak bir şey yok gayet gzl görünüyor
1 ay sonra zaten baya değişecek suan için cok erken yorum yapmak için ama inanki hiç yapay durmuyor hiç canını sıkma benimkide ilk gün cok garip gelmişti bana suanda o kadar değiştiki anlatamam oturdu iyice burnum 1 ay olmasına ragmen

kizlar moral vermek icin guzel seyler soylemenize gerek yok ne olur gercekleri soyleyin!!! mafoldumben
albume foto koymayi denicem oradan buyuk buyuk bakarsaniz daha iyi anlarsiniz kizlar neden begenmedigimi...

1.burun ucun çok kalkık değil benimki domuz burnu gibiydi ama iniyo hiç merak etme bide daha çok yeni
2.1.resimde gayet güzel duruyo hiiç yapay falanda değil
3. seni çok iyi anlıyorum ilk başta tühh vah diye düşünüyosun ama zamanla bu endişelerin geçecek emin ol

Bantların yeni çıkmış,şu anki görüntün zamanla değişecek,şekil alacak....herkes o şoku yaşıyor merak etme...erken panik yapmışsın.....resimlerini merakla bekliyoruzz....

kizlar moral vermek icin guzel seyler soylemenize gerek yok ne olur gercekleri soyleyin!!! mafoldumben
albume foto koymayi denicem oradan buyuk buyuk bakarsaniz daha iyi anlarsiniz kizlar neden begenmedigimi...

kesinlikle yalandan moral vermek gibi bir amacım yok
senin yazını okudugmda inanki kafamda cok kötü bir burun olustu
ama resmlerini görünce içim çok rahatladı..
sadece biraz sabretmen gerekiyor zamanla dahada güzellştğini görüceksin..
şuan cok yeni ve şiş..ama tabi senin sölediğin gibi yapaylık kötü bir burun kesinlikle söz konusu bile değil..

şu an biraz şiş duruyo gibi
irice duruyo yani.
ama şekli çok doğal
öyle inceltilip kaldırılmamış yani
ben burda dingiltere kraliçesinin burnunu çok beğendim mesala
o tarz bişey mi istiyodun bilemedim

Bantların yeni çıkmış,şu anki görüntün zamanla değişecek,şekil alacak....herkes o şoku yaşıyor merak etme...erken panik yapmışsın.....resimlerini merakla bekliyoruzz....

yaaa bntlar çıkınca herkes aynı şeyi yaşıyor merak etme. ve senin daha 13 gün olmuş ki hala şiş. benim bugün 43. günüm şişlik devm ediyor. fakat gün geçtikçe iniyor doğallaşıyor.
bende acayip bişey oldu sandım okurken ama burnun hoş görünüyor sabret bekle 1. 2 ayı bir tamamla . yorum için erken.

bence snn burnun gayet doğal emin ol alışıcaksın sende,,asıl sorun bende var galiba 2 gündür kafayı yicem :KK43:(( çok başarılı ağrısız morarmasız bi ameliyat geçirdim 20 mayısta,gözüm iki gün şişti ve geçti,ancak şişlik doktorun tabiriyle yer çekiminden dolayı yanaklarıma indi.ama şimdi alt yanağımda hala hafif şişlik var ve dudak üstümü çok kullanamıyorum,güldüğümde eskiden yana doğru açılan dudaklarım şimdi açılmıyo küçücük kaldı ve tipim değişti.dudak üstünde daha önce böyle durumu olan var mı acaba ?? eğer böyle kalırsa ben intihar ederim eskiden dikkat çeken güzel bi kızdım şimdi aynaya bakınca moralim bozuluyo ::KK43:((

kizlar hepinize cok cok tesekkur ederim...
gercekten suan cok kotu gorunuyor...
saki yapma bi burun alip eski burnumun uzerine koyuvermissin gibi bir goruntu var...
en iyisi hic estetik yaptirmamak :gitme:
albume de foto ekledim orada daha buyuk sekilde gorebilirsiniz sanirim

X