Uyuyan konular kaldırılsa???

DeliKizinDirdiri

Yangına Körük , Kavgaya Sırık...
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2008
6.155
428
363
Forumun bşrçok bölümünden topikler öyle fazlalaşmışki sayfa sayısı 200-300 gibi rakamlara fırlamış...
Acaba (içlerinde 3-4 yıllık konular da var) bu hiç okunmayan, yeni ileti yazılmayan konular kaldırılsa???
Forumda konular, mesajlar silinmiyor elbette ancak zaman aşımı gibi bir sistem uygulansa da forumun bu yoğun kalabalığı azaltılsa???
Arşiv var ama bunun dışında bir sisten bulunamaz mı?

Her yorumda ayrı bi tecrübe. Ben şahsen kaldırılmasını istemem.
Sadece eski + yorumsuz kalan '' Eskiler '' kaldırılmalı.
Ben son sayfadan başlayıp başka kadar ilerliyorum bazen. İlgimi çekenelre dalıyorum, hatta yorum paylaşıp, fikrimi söyleyip, -''Güncellensin'' diye .

Ben siteye üye olmadan önce googleda merak ettiğim bir konuyu arattığımda hep o eski konular çıktı karşıma. Hala bile googleda aratırım ve faydalanırım o eskilerden. Tekrar konuları editörler farkettikçe kaldırıyorlar zaten. Yorumsuzların da ne gibi bir zararı olabilir ki, gerilerde kaybolup gidiyor zaten. Forumlardaki konu sayılarının bildiğim kadarıyla forum düzenine bir zararı yok. Arattığınızda karşınıza bir konudan bir kaç tane çıkıyorsa bırakın çıksın, o iki üç yorumun bile bir faydası olur belki.

ben de yeni üye saılırım ama üye olmadan önce de sürekli aradığım şeylerle alakalı eski konulara yönlendiğim ve çok da faydalandığım zamanlar olmuştur konular birleştirilemez mi peki ?

Bu site fazlasıyla reklam alan bir site.. Bu yüzden üye sayısı ve mesaj sayısı çok önemli..

Google tarafından indexlenen konularda önemli..

Bu istek bencede çok iyi olurdu ama yapılmaz sanırım.

Gerçekten de bir arkadaşımızın dediği gibi her yorum bir tecrübe bu yüzden az yorum alıp eskimiş konular silinmeli. Geriye kalan fazla yorumlu eskiler kalmalı ben çok dolaşıyorum onları :50:

aslında ağırlığından kurtulur...bi de kadınlar klübü arşiv adında bir site kursalar...

Back