Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar uyumak içim yaptığınız şeyler neler ?Bana tavsiye verebilir misiniz uyumak için neler yapıyorsunuz mesela ilaç dışında yaptığınız şeyleri söyleyebilir misiniz ?
Film, dizi vs izleyerek uyuyorum.Kızlar uyumak içim yaptığınız şeyler neler ?Bana tavsiye verebilir misiniz uyumak için neler yapıyorsunuz mesela ilaç dışında yaptığınız şeyleri söyleyebilir misiniz ?
Sürekli mi sadece bu gece mi? Bende çoğu zaman oluyorBende uyuyamıyorum takipteyim![]()
Sen de benim gibi çoğu zaman mı uyumakta zorlanıyorsun ilk defa mı yksa ?
Bende de sürekli kendimi bildim bileli gece yaşayan biriyim. Çoğu zaman uyumam ertesi gün uyuyayım diye ama belirli bir saati geçersem iki gün dahi uykusuz kalabilirim :) çok farklı bir bünyem var. Uyku ilacı vs etki etmiyorSürekli mi sadece bu gece mi? Bende çoğu zaman oluyor
2 sene önceye kadar böyleydim, zaten uyku bozukluğum var nörolojik olarak.Bende de sürekli kendimi bildim bileli gece yaşayan biriyim. Çoğu zaman uyumam ertesi gün uyuyayım diye ama belirli bir saati geçersem iki gün dahi uykusuz kalabilirim :) çok farklı bir bünyem var. Uyku ilacı vs etki etmiyor
2 sene önceye kadar böyleydim, zaten uyku bozukluğum var nörolojik olarak.
Her gün maksimum 3 saat uyursanız bir süre sonra daha kolay dalmaya başlıyorsunuz.
Eskiden yatakta 6 bölğm dizi izleyebilirken şuan 20 günde 1 bölüm anca bitiyor.
Düzenli ve az uykuymuş işin olayı.
O zaman sıkıntı büyük.Ben dayanamıyorum ama tansiyonum çıkıyor sonra . Şuan bile burnum zonkluyor.
Yorulmak galiba en doğal çözüm yürüyüş veya içinde yorulmak
Yeterince yorulmamışsınız.Yorgunluktan da uyunmuyor ki . Bugün yeterince yoruldum akşam bir iki esnedim o kadar .
O zaman sıkıntı büyük.
29 sene öyle yaşadım, hap da kullandım tedavi de gördüm dayda etmedi.
Gece yaşayıp gündüz uyudum daima.
Hatta kendimi bile bile ağlatırdım dram filmi izleyip, daha kolay uyunuyor diye.
Sonra anne oldum, geçti.
Şuan ayakta bile uyuyabiliyorum, zaman mekan farketmez.
Dolayısıyla yorulmak herhalde, cılkın çıkana kadar yorulmak işin çözümü.
Yatmadan önce spor olabilir belki, deneyin.