- 25 Ekim 2013
- 8.285
- 20.721
- 50
-
- Konu Sahibi beyzanuruslu
bende 17 ocakta hem endoskopi hemde kolonoskopi oldum. korkulacak bişe yok bende stres yapmıştım baya yanınızda mutlaka biri olsun anestezili olduğu için yalnız kabul etmiyorlar zaten verdikleri kağıdın üzerindede yazıyo , bir gün önceden katı beslenmeyi bırakıyosunuz, size tavsiyem komposto yapın için vücut susuz kalmamış oluyo kan şekerinide düzenliyo ben öyle yaptım. benim şikayetim mide yanması ,ekşimesi ve geğirme oluyodu. sonuçlarda bakteri çıktı ilaç kullandım. bu çarşamba kontrole gidicem. kolonoskopiyi kontrol amaçlı istedim. aile geçmişimizde olduğu için14 Haziran'da uyutularak endeskopi olucam fakat yinede çok korkuyorum o süreç nasıl ilk defa yaptiricam uyandıktan sonra birşey oluyor mu ?Şikayetimse boğazımda çok fazla sıkışma oluyor nefesimi kesiyor birde sanki boğazımda birşey varmış gibi hissiyat var ve bana panik yaptırıyor KBB gittim hicbirsey yok dedi dahiliyeye gittim oda mide koruyucu yazıp göndermişti sonra gecmeyince bidaha gittim dahiliyeye endeskopi ol ozaman dedi bende tarih almıştım 14 hazirana verdi benim gibi olan varsa bana yardımcı olursa çok sevinirim
Hiç korkmayın çünkü hiç bir şey anlamıyorsunuz , uyuyup uyanıyorsunuz her şey bitmiş oluyor . Sonra gün boyu biraz uykulu oluyorsunuz sadece14 Haziran'da uyutularak endeskopi olucam fakat yinede çok korkuyorum o süreç nasıl ilk defa yaptiricam uyandıktan sonra birşey oluyor mu ?Şikayetimse boğazımda çok fazla sıkışma oluyor nefesimi kesiyor birde sanki boğazımda birşey varmış gibi hissiyat var ve bana panik yaptırıyor KBB gittim hicbirsey yok dedi dahiliyeye gittim oda mide koruyucu yazıp göndermişti sonra gecmeyince bidaha gittim dahiliyeye endeskopi ol ozaman dedi bende tarih almıştım 14 hazirana verdi benim gibi olan varsa bana yardımcı olursa çok sevinirim