Uyutularak endeskopi olan var mı ?

beyzanuruslu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2024
20
1
26
14 Haziran'da uyutularak endeskopi olucam fakat yinede çok korkuyorum o süreç nasıl ilk defa yaptiricam uyandıktan sonra birşey oluyor mu ? Şikayetimse boğazımda çok fazla sıkışma oluyor nefesimi kesiyor birde sanki boğazımda birşey varmış gibi hissiyat var ve bana panik yaptırıyor KBB gittim hicbirsey yok dedi dahiliyeye gittim oda mide koruyucu yazıp göndermişti sonra gecmeyince bidaha gittim dahiliyeye endeskopi ol ozaman dedi bende tarih almıştım 14 hazirana verdi benim gibi olan varsa bana yardımcı olursa çok sevinirim

Hiç korkma bende yaptırdım ilk yaptırırken çok korktum ama hiç korkmaya değer değilmiş gene olsa gene yaptırırm bayılttıkları için hiç birşey hissetmiyorsun bende uyandıktan sonrada hiç bişi olmadı günlük yaşantıma devam ettim hiç korkma

Yaa geçmiş olsun sizede bende panik atak var bide aklıma geldikçe kötü oluyorum peki sizin ne sikayetiniz vardı

Yaa benim problemimde ayni, sanki bogazimda yabanci bir sey var sanki sağ tarafda bir yumru var ve yutkundukca agriyor, birde bogazimda gaz ve geğirme var, tam uc KBB gittim yok bir sey diyor, mide doktoruna gitmemi onerdi gittim yine ayniyim

Yaa benim problemimde ayni, sanki bogazimda yabanci bir sey var sanki sağ tarafda bir yumru var ve yutkundukca agriyor, birde bogazimda gaz ve geğirme var, tam uc KBB gittim yok bir sey diyor, mide doktoruna gitmemi onerdi gittim yine ayniyim
Bu arada bende de panik atak var, belki ondandir

Endeskopi olduğunda ne dedi doktor peki yani ne teşhis koydular ??

Bu arada bende de panik atak var, belki ondandir
Benim tam boğazın altinda boşluk var ya orda bişey varmış gibi

Ayy sizinki daha kötüymüş ikisini bir anda nasıl yaptırdınız ya sizde ne şikayet vardı
Düşününce korkutucu ama zaten hiç bir şey hissetmiyorsunuz, sonrasında hafif bir sersemlik oluyor ,o da kısa sürede geçiyor. Benim organlarım ağır hasarlı olduğu için kontrol amaçlı takip ediliyorum.

Ben birkaç ay önce anestezi ile endoskopi geçirdim. Hiç korkmayın damar yolundan ilacı verir vermez uykuya dalıyorsunuz. Uyanması zor olur diye endişe ediyorsanız hiç öyle olmuyor zaten verdikleri ilacın dozu oldukça az. İşlemden sonra hiçbir ağrım olmadı şimdiden geçmiş olsun

Boyın usg çekmedler mi hiç belki nodül vardır ultrasonda belli oluyor o

Korkulacak bir islem degil zaten uyayacaksiniz belki uyaninca biraz tahris olabilir ki bunca sorun cekmetense gecici bir sıkintiya katlanilir kuzum

Benim tam boğazın altinda boşluk var ya orda bişey varmış gibi

Aynı şikayetten daha 1 ay önce endoskopi oldum
Sonuç hiçbir şey yok, hafif gastrit, işin komik tarafı endoskopi olduktan sonra geçti.
Hastalık anksiyetesi var bende. 10 dakikada ayılıyorsunuz hiç korkulacak bir şey yok geçmiş olsun

Hiç bir şey hissetmiyorsun zaten çok kısa sürüyor

Ben oldum hiç korkma hiç bir sey anlamadım bile :). Sadece uyandığınızda araç kullanmak zorundaiseniz o zor olabilir çünkü ben onu düşünmemiştim. Oturup iyice ayılmayı beklemiştim. Onun dışında hiç korkmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…