• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uyutmak icin ne yapabilirim

btlozrn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2012
176
1
46
İstanbul
Gece uyuyor fakat oglusum gunduz uyumak istemiyor.50 gunluk .ferber yontemini denesemmi diye dusunuyorum..siz ne dersiniz

Merhabalar bence daha çok küçük meme emiyorsa o sekilde hafif pişpis yaparak uyutsan daha o yöntemler için çok küçük bence sen bilirsin yine de ama kolay gelsin iyi akşamlar:)

seymen tam 3 ay gündüz hiç uyumadı şimdi anlıyorum gaz sancısından olduğunu.eğer uyumyıp sürekli ağlıyorsa karnına sıcak kompres yapabilirsin gaz ilaçların varsa gündüz daha sık kullanabilirsin.ben küçücük çocuğum sadece 7 8 saat uykuyla durduunubilirim meğer sancıdanmış şimdi gündüzleri de her 2 3 saatte bir 40dk ,1 bazen 2saat uyuyabiliyor.ben de hep sallayarak uyuturdum 2 gündür kendi kendine uyutuyorum şimdilik iyi gidiyor bana ait olan kokumu taşıyan bir bluz verdim eline onu koklayarak uyuyo yüzüne doğru burnunu dayayacağı şekilde koyuyorum.ağzında da emzik hemen uyuyo çok şaşkın ve mutluyum!bu kadar abuk olumlu dönüt alacağımı ummuyordum.oğlum şuan 4 ay 12 günlük belki de yöntemin en uygun dönemi de ondan.bilemiyorum eğer küçük olmadığına inanıyorsan bunu da deneyebilirsin.sevgiler..

Back