• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

UYUTARAK ENDOSKOPİ YAPAN YER ÖNERİSİ?

pempepanterceyda

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2022
1
0
1
28
Mide ve bağırsak şikayetlerimden dolayı başvurduğum dahiliye doktoru gastroenterolog tarafından endoskopi yaptırmam gerektiğini söyledi. istanbul bölgesinde uyutarak endoskopi kolonoskopi yapan bildiğiniz yer var mı ? Hastane gibi bir ortamda olsun istemiyorum. Malum pandemi şartları ??

Ben endoskopi ve kolonoskopimi Dr.Enver yaptırdım.Kendisi gastroenterolog uyutarak yaptı.Teşhis konuldu tedavimi düzenledi tavsiye ederim kendisini .

Son düzenleyen: Moderatör:
bu kör olan

Mide ve bağırsak şikayetlerimden dolayı başvurduğum dahiliye doktoru gastroenterolog tarafından endoskopi yaptırmam gerektiğini söyledi. istanbul bölgesinde uyutarak endoskopi kolonoskopi yapan bildiğiniz yer var mı ? Hastane gibi bir ortamda olsun istemiyorum. Malum pandemi şartları ??

bu da sağır olan

Ben endoskopi ve kolonoskopimi Dr.Enver yaptırdım.Kendisi gastroenterolog uyutarak yaptı.Teşhis konuldu tedavimi düzenledi tavsiye ederim kendisini .

ne diyoruz bu durumda ? körler sağırlar bir birini ağırlar. Birde whatsapp'tan bana ne alaka diye sormaz mı?

Özetle; Endoskopi işleminde Dr. Enver'i eliyoruz hemen ....

Back