Uyuşturucu verilen örümceğin yaptığı ağlar...

acaba bu ağları yaparken neler hissetti:bbo: değişik ve sanatsal bir çalışma olmuş-tatlicadiarzu-

yani resmen dilim tutuldu :1shok:
örümcekleri hiç sevmem ama acıdım :çok üzgünüm:
zavallı nasıl da kötü olmuştur kimbilir, küçücük bir örümceği böylesine etkileyen bu melun illetin insan vücudunda bırakacağı tahribatı ise düşünmek bile istemiyorum

çok ilginç, ama örümcekle neden böyle bir deney düzenlendiğini merak ettim açıkçaı.

örümcege yazık yaaa
uff örümcek deyince az önce yanagıma saçım geldi sandıgım şeyde örümcekmiş nasıl irkildim yaaa
ıyyyy bir fırlattım nereye gitti bilmem..

şu hayvanlaraa çokk üzülüyomm yaa

ne gerek var kii örümceğe uyuşturucu veriyonuz
uyuşturucu kullanann birininn eline iple şişş veremedinizmii
ördürcektinizz bii kazakk
sokcaktınızz gözünee

en çok kafeinde yolunu kaybetmiş örümcek , dier uyusturucularda yine eskı ağını ormus az çok..
ozaman en tehlıkesi kafein mi dicezz şimdi uyusturuculardan ??
kucucuk bi orumcegi boyle deiştiriyosa insan beynındekı ve vucudundakı tahribatı düşünemiyorum vah vah çok yazık...

vah gariibiiimm... ne yapacağını şaşırmış... yıllardır bildiği işi bile unutmuş...:)

en tuhafıda kafain...
kafain insanlarıda bu kadar etkiliyormudur ki. çayda kahfede hatta kolada bile yüksek oranda var... ve bağımlılık yapıyorda bizide böyle etkiliyor mu acaba...

örümceye uyuşturucu verilmesindeki maksat neymiş acaba??? çok merak ettim doğrusu....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…