Lazer Epilasyon Uyuşturucu krem denedim koşun koşunn:)

gibigibi88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2015
832
268
İnternetten emla yı duydum lazere gittiğim yer lmx önerdi eczacı bana genital bölgeyemi uygulayacaksın dedi evet dedim jetex diye bir krem verdi yedirmeden bolca sürdüm üstünede çöp poşeti geçirdim hava almadı 45 dk sonra lazer epilasyona girdim sıfır acı sıfırrrr. ben hayatım boyunca jilet yaptım ağda vs hiçbirşey yaptıramam lazer daha önce tek atış yaptırıp kaçmıştım. Ben şokkkk ama en önemli noktası hava almaması 2 çöp poşeti kullandım resmen. Benım gıbı korkup başlamayanlar korkmayın acı sıfır

Bende gityigim yerde uyusturucu igne kullaniyorlar genital bolgenin bic kisim ve asagi bide tam orta sifir aci bide cabuk sonuc veriyor daha once yapan var mi?

Benm gittgm yerin sattığı markayi kullandm bnde bacakta gercktn cok faydasi oluyor:)

merhaba canım..bende genital bölge lazere başladım.uyuşturucu krem araştırıyordum.senin yazın çıktı.bu jetex kremi sgk ödüyor mu?biliyormusun.emleyi eskiden ödüyordu.şimdi ödemiyorda onun için sordum

devlet hiçbirini ödemiyor eskiden ödüyordu. emlayı kullandım jetexi de kullandım jetex muhteşem. başladım yazmışsınız nasıl dayandınız acısına jetex kremin yarısından fazlasını sürdüm ama yedirmeden üstü beyaz olacak. büyük boy çöp poşetiylede kapadım hiç hava almayacak üstüne iç çamaşırı giy. 1 saat sonra lazerde oluyorum sıfır acı zaten kadınlar genital bölge için kullandıkları için böyle kremleri jetexin reçetesindede genital bölge uyuşturma şöyle yapılmalı diye açıklamalar var yeni çıkmış ama çok başarılı 15 gr olandan aldım 67 tl yarısından fazlasını sürdüm ki ben 17 senedir jilet yapıyorum ona ragmen acımadı.

Y
melankolimm iğneyi nasıl vuruyorlar estetisyenler korkutucu geliyor bana.
ok ya bende yaparim tatlim ignenin ucu o kadar ince ve 1 santim bile yok oyuzden sikinti olmadi ben aciya dayanan birisi hic deilim hic degdormiyorum zaten ignesiz. Ama simdi tertemiz artik 3 ayda bir gidiyorum

Ben ekimde ilk seansımı yaptırdım. C. Tesi ikinci seansım olacak. İlk seansı düşük attım dedi. Ben de krem sürüp gideyim diye düşünüyorum. Biraz pahalıymış. Gerçi emla daha pahalı. Napalım mecbur alıcam. Diğer yerlerim de lazerli onlarda dayanmıştım. Ama genital farklı tabi. Teşekkürler ederim bilgilerin için canım.

Canım kremin fiyatı düşmüş eczaneye sordum 48 küsür olmuş. Alacaksanız haberiniz olsun

çöp poşetiyle sarın hava almasın 1 saatte bekletın
Gittim sabah lazere 1 saat bekledim. Çok uyuşmadı. Gerçi çok da krem sürmedim. Poşetle kapattım. Acı da hissetmedim bana yetti. Gerçi daha 2.seans. İleride daha çok uyuşturucu sürmek gerekecek. Çok teşekkür ederim bu kremi önerdiğiniz için

bol sürün ben 15 gr olan kremın yarısından çoğunu sürdüm cok az kaldı gerıye. yedırmeden bolca sürüp kapatın sıfır acı

Ben de emla krem kullandım genital bölge için, hiç acı hissetmiyorum. Kremsiz o acıya katlanamazdım

Ben de bugün 3 farklı anestezik kremi karıştırıp yaptırdım Geçenkinde bir tanesini sürmüştüm, ağlamaktan ve titremekten yaptıramamıştım. Kremsiz nasıl yaptırıyorlar anlamıyorum hiç, ısı hissi yok bende resmen aynı anda 10 tane iğne batıyor Emla, xblock plus ve plusjeli karıştırıp sürdüm, buzdolabı poşeti ile kapadım 45 dk sonra işleme başladık. Kolaltımı hiç hissetmedim, genitalin bazı bölümlerinde hafif hissettim. Cihaz alex bu arada

15 gramlık canım 49 TL aldım bugün. Yarın sabah lazer randevum var evde sürüp gidicem. Akşam yazarım sonucu..
Kullandınız mı jetexi işe yaradı mı yarın gitmem lazım benim de seansım var ama emla çok pahalı olduğundan işe yaramazsa diye o kadar para vermek istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…