Lazer Epilasyon Uyuşturucu krem denedim koşun koşunn:)

Ben de bugün 3 farklı anestezik kremi karıştırıp yaptırdım:oha: Geçenkinde bir tanesini sürmüştüm, ağlamaktan ve titremekten yaptıramamıştım. Kremsiz nasıl yaptırıyorlar anlamıyorum hiç, ısı hissi yok bende resmen aynı anda 10 tane iğne batıyor:KK43: Emla, xblock plus ve plusjeli karıştırıp sürdüm, buzdolabı poşeti ile kapadım 45 dk sonra işleme başladık. Kolaltımı hiç hissetmedim, genitalin bazı bölümlerinde hafif hissettim. Cihaz alex bu arada
Ben kremsiz gidiyorum ve oyle bir aci hissetmiyorum.

Ben senelerdir emla kullanıyorum ama fiyatı tuzlu geliyor şu ara. Yarım saat öncesinden sürüp girdiğimde sıkıntı olmuyor. Jetex daha uygun fiyatlı ama sanırım daha fazla sürmek ve daha fazla (1 saat) beklemek gerekiyor. Bu durumda emla daha mı avantajlı olmuş oluyor?

ikisini de deneyip kıyaslayacak olan var mı?

ben ikisinide denedim jetex ile daha az acı hissettim. geçen gün jetex bulamadım eczacı başka bir krem verdi adını şuan unuttum fakat oda müthişti adını evden bakıp yazacağım

İnternetten emla yı duydum lazere gittiğim yer lmx önerdi eczacı bana genital bölgeyemi uygulayacaksın dedi evet dedim jetex diye bir krem verdi yedirmeden bolca sürdüm üstünede çöp poşeti geçirdim hava almadı 45 dk sonra lazer epilasyona girdim sıfır acı sıfırrrr. ben hayatım boyunca jilet yaptım ağda vs hiçbirşey yaptıramam lazer daha önce tek atış yaptırıp kaçmıştım. Ben şokkkk ama en önemli noktası hava almaması 2 çöp poşeti kullandım resmen. Benım gıbı korkup başlamayanlar korkmayın acı sıfır

Gerçekten bunca zaman defalarca birçok farklı konuda bu siteden yorum okumuşluğum var fakat hiç birinde de akıl edip kayıtlı üye olmayı akıl etmemiştim. Lazere başladığım anda bende herkes gibi bölgesel uyuşturucu ürün arayışına başladım ve farklı farklı ürünler denedim, çok saçma paralar ödedim, hiçbir şekilde de zerre fayda görmedim.

Sizin bu sayfadaki yorumlarınızı jetex krem için vermiş olduğunuz bilgileri tek tek okudum ve tabiki bir umut onu da denedim. Velhasıl haftasonu lazer dönüşü öylesine mutlu oldum öylesine ayaklarım bulutlar üzerinde çıktım ki klinikten eve dönene kadar hem anneme telefonda anlattım hem de sayısız sonsuz kez Allah bu bilgiyi paylaşan her kimse ondan razı olsun başından beri aradığım ürün buymuş. ya hiç bilmesem denemeseydim dedim kendi kendime.

o yüzden sırf sizle bu durumu paylaşmak ve kendi adıma çok çok teşekkürlerimi iletmek için bizzat üşenmedim üye oldum aradım buldum :KK52:

Ben de kendimi bildim bileli jilet kullanan biriyken ve acı eşiği düşük biriyken en düşük derecedeki atışta ortalığı ayağa kaldırmışken bir de baktım ki his yok, acı yok ve Allah inandırsın bu gittiğim son seansta personel değişikliği sebebiyle farklı bir arkadaşa kurban oldum. Kesinlikle dereceyi düşürmedi, etkisinin ancak yüksek derece ile görüleceğini değilse de seansların başa gidip memnun sonuç vermeyeceğini söyledi. 48 derecede of demedim ya bu var yaa benim için tarifsiz bir mutluluk ve içim öyle rahat ki tüm korkularım geçti artık koşarak yeni seanslara gidicem.

Tekrardan çok teşekkürler. Gönlünüzden geçenler gerçek olsun. Benim sayenizde oldu :KK200:

Buradan herkese sesleniyorum arkadaşın tarif ettiği gibi uygulamayı yaparsanız aynı mutluluğu tadacağınızdan eminim. İnanın verdiğiniz rakama değiyor. Korkunuz, şüpheniz olmasın. Rahatlıkla deneyin, huzura erin :KK9:

Umarım ben de böylesine detaylı yazarak benim gibi bi çare arayışta olan diğer lazer ve acı mağdurlarının kalbine su serpebilirim..

Uzun zamandır özel bölgem için Alexandert lazere gidiyorum.acı eşiğim düşük sanırım acayip bir acı çekerek neredeyse her seansta tamamlatmadan kalkıp gidiyordum bazen 2-3 ay gitmiyordum seansa korkudan en son artik arastirma yaptim JETEX isimli krem hakkinda burada soylenenleri okudum ve almaya karar verdim.bulmasi biraz zor oldu eczacilar hep emla onerdi nedense Emla hakkinda olumlu seyler gelmedi kulagima neyse sonunda buldum 5 g 27,5 tl lazerden 1 saat önce özel bolgeme uyguladım çok kalın bir tabaka halinde surmedim ama iyice surdum alt kisimlara fazla surmedim bu arada ust bolge ve dudak kisimlarin daha cok acittigini dusundugunden ozellikle dudaklara fazla surdum uzerinede strec kapadim. Hazirlanma surecim yol vs.bunlari hesaba katarak surdugum andan seansa baslama suresi 1 saatti yani evde 1 saat beklemedim strec oldugu icin kiyafetlerimi kolaylikla giydim zaten neyse basta pek bir uyusma hissetmedim 1. Saatin sonuna dogru dokundugumda degilde sıktığım zaman uyuşmuş oldugunu farkettim neyse Bismillah diyip girdim seansa normaldr sanki canli canli yakiyirlar gibi oluyordu aninda kalkiyordum sedyeden acıyi sifirlamadi ama inanin dayanabilecek kivama getirdi hatta yogun surdugum yerler tamamen uyustugu icin hic hissetmedim diyebilirim normalde dudak kisimlari beni bitiyordu ama orada hic zorlanmadim kreni surmedigim yerler yani alt kisimlar tabi acidi ama onada katlandim yani anlayacaginiz güzel bir krem bence daha yogun ve heryerine surulurse %100 sonuc verir. Bu benim deneyimim baskasini nasik etkiler bilemiyorum mutlaka bir uzmana danisin benim seansim gayet guzel gecti.mutlu oldum acikcasi😊

X