- Konu Sahibi CadiKelebek
-
AMATEM?
Acil şifalar inşallah
Nasıl bağımlı değilmiş. Esrar kullanıp da bağımlı olmamak mümkün mü?Gittiler oraya bağımlı değil 18 i geçmiş zorla bişey yapamayız dediler
Polis napsin kardes sucsuz adami nezarete mi atsin sen de yani
Polis ne yapabilir ki yasa yoksa?
E atsinlar evden o zaman? Polis yasalara gore hareket eder ihtimallere gore degilsuçsuz değil ki her gece mahallede bi olay çıkarıyo komşular şikayet ediyo evlerini alt üst ediyo . teyzem ve kuzenim can güvenliğimiz yok diye dilekçe verdi daha ne olması lazım öldürmesi mi ?
E atsinlar evden o zaman? Polis yasalara gore hareket eder ihtimallere gore degil
Yasalari kanunlari polis mi belirliyo
polis ne yapıcak ki ailesi yapamıyorsa o da insan unutmamak lazım ....
ayrıca uyuşturucu tedavisi kişinin isteği harici yapılamaz ancak şöyle bir şey yapabilirsiniz saldırganlığında İstanbuldaysanız bakırköy ruh ve sinir hastalıklarını arayın ambulans gelip alıyor bir süre kalıyor 3 defaydı sanırım bu şekilde alınırsa sonra yatışı daha kolay oluyor yakınımızın oğlu bu şekilde olduğu için ondan biliyorum
Konum tam anlaşılmadı sanrm herkes polisleri savunmaya geçti şuan "polislerde hiç bir şey yapamıyo biz ne yapmalıyız " diyorum durum okadar vahim ki başka bi kurum kuruluş arıyorum amatem gibi tedavi için bilen birisi varmı ? yaşı 20 olduğu için zorla bişey yapamıyoruz
Teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için izmirdeyiz biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?