http://www.milliyet.com.tr/cocugunuz-her-an-bagimli-olabilir-pembenar-detay-aile-2154150/ bu yazıyı yaklaşık 2-3 hafta önce okumuştum ve çok üzülmüştüm kadına ama oğlu kurtulmuş sonunda.
benimde amcamın kızı şuan 16 yaşında ve uyuşturucuya başlamış ben duyunca çok üzüldüm.kendisi de sarışın çakır gözlü güzel bi kız.alıp başını antalya ya gitmiş.ama nasıl gitti kimler le gitti bilmiyoruz.eve gelmemeye başladı .anne babası sabah a karşı ertesi gün sokaklardan başka yerlerden buldu.en son izmir de buldular.1 ay önce de izmirde hastaneye yatırdılar."ben burda çok iyiyim yüzüyoruz ,etkinlikler yapıyoruz " diyormuş.aileside bizim yakınımızda oturuyordu ama kızın hastaneden çıktıktan sonra ortamı değişsin diye şehrin diğer ucuna taşındılar.umarım o da iyileşir.
burda AYBUDER diye bi dernekten bahsetmişler ve galiba dernek başkanıda daha önce bağımlıymış. o yüzden onları daha iyi anlıyormuş diye okudum.faydası olur mu olmaz mı bilemem ama bi ihtimal diye yardımcı olmak istedim.rabbim yardımcınız olsun inşAllah o da kurtulur.
bu yazımın aynısını senocan adlı üyeye de yazdım.sizede aynı durum var diye yazmak istedim.