• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uyuşturucu illeti ne yapmamız gerekiyor"

yahu o genç o meredi kimden alıyor? Kim bağımlı yaptı onu bilmiyor mu? Ayıkken madem o kadar pisman oluyor gitsin polise ihbar etsin satanı

Aybuder derbeği ile görüşsenixz? I istugul yazınca bilgilerini buldum sizin için ;
ADRES: BEŞYOL MH. YANYOL CAMİ SOK. NO:24/1 FLORYA SEFAKÖY/İST (BEŞYOL METROBÜS DURAĞI KARŞI ÇAPRAZI)
TEL : (0212) 424 13 84-85
FAKS : (0212) 424 13 95
GSM :0536 782 99 81
MAİL :yavuztufankocak@hotmail.com

Eğer o doktor yetkililere durumun vahimliğini anlatırsa gayette güzel alıp, tedaviye başlarlar! Keşke yasaları daha iyi bilipte sonra kahkahalara boğulsanız değilmi?!!...
doktor yetkiliye nasıl durumun vahimliğini anlatacak ?yetkili dediğiniz kim . hastanelerde polis bile yok.doktor yanındayken bir şey yapsa saldırsa hastaneye polis gelip durum zaten adli olarak devam ediyor. işin içinde olan biri olarak yazıyorum. aile başvurabilir. mahkeme kararı çıkar ve zorla yatırılır eğer durum gerekliyse. doktorluk değil bu durum.tamamen aile yapacak. o an doktor hastayı çıkartmasa (insan haklarına da aykırı doktor hastaya tedaviye zorlayamıyor ve yaptırım uygulayamıyor) yarın hasta açar davasını hop yine doktor mahkemelik. yasalara göre davranmak gerek . bundan bahsediyorum.yasaları biliyorum canım. bu konularla muhatap olduğum için. keşke sizin dediğiniz gibi olsa ama maalesef değil.üzgünüm !

Amatem e göturmenız lazım acıl.
Götürüldü bağımlı olmadığı için yatrlmadı istemiyo çünkü evde ilaçla tedavi oluyodu ama arrık son bir haftadr reddedito içmiyo ilacını eski haline döndü
yahu o genç o meredi kimden alıyor? Kim bağımlı yaptı onu bilmiyor mu? Ayıkken madem o kadar pisman oluyor gitsin polise ihbar etsin satanı
Etmiyo işte kim oldukları az çok bellide takldıkları yani polisde tam yakalaymdğı için satış yapmıyo diye bişey yapamıyolar haliyle oda söylemiyo dövüyolarda bide akrabalr çok bizim herkes gece şurda dövdüler falan söylüyo bu olaylarda oluyo
Aybuder yavuz tufan koçakndiye aratırsanız sizi bu konuda en iyi yönlendiren ve yardımcı olacak kişilere ulaşırsınız inşallah ...
Ben bunu ilk defa duydum arasnlar bakalm burayıda teşekkür ederim
Aybuder derbeği ile görüşsenixz? I istugul yazınca bilgilerini buldum sizin için ;
ADRES: BEŞYOL MH. YANYOL CAMİ SOK. NO:24/1 FLORYA SEFAKÖY/İST (BEŞYOL METROBÜS DURAĞI KARŞI ÇAPRAZI)
TEL : (0212) 424 13 84-85
FAKS : (0212) 424 13 95
GSM :0536 782 99 81
MAİL :yavuztufankocak@hotmail.com
Çok teşekkürler biz izmirdeyiz ama telefonla ulaşıcaz sağolun

Tuğbacım ALLAH'ım yar ve yardımcınız olsun inşaALLAH...(Amin...):KK68::KK68::KK68:
Çok üzüldüm :KK61:

Tuğbacım ALLAH'ım yar ve yardımcınız olsun inşaALLAH...(Amin...):KK68::KK68::KK68:
Çok üzüldüm :KK61:
Sağol tatlm sorma valla teyzemlerin başnda bu dert o kdar korkyrm ki küçk kuznmle konştm korkyrm inş bu gece sessizce uyurda bizde uyurz sabaha okula gitçem diyo ortama bak ya :-(

Yapmanız gerekeni daha doğrusu yapabileceğiniz tek yasal şeyi yazmıştım ama.. çözüm değil laklak yapma sanırım amacınız.

Yapmanız gerekeni daha doğrusu yapabileceğiniz tek yasal şeyi yazmıştım ama.. çözüm değil laklak yapma sanırım amacınız.

Amacım laklak yapmak olsaydı böyle bi konuda yapmazdım emin olun laklak için yapıcak bir sürü konu var teyzem ve kuznm ikiside dava açtı teyzem vasisini üzerine de almış ben olayın tam olarak içinde değilim buradan öğrendiklerimi ve teyzemin neleri yapıp yapmadığını öğrenerk yardımcı oluyrum ve gerçekten yardımcı olanlar oldu herkese teşekkür ederim şuan imza üzerinden gitmeye çalışyolar polisin verdiği bilgiyle ilerliyolar tedaviye çalışıyolar ben napabilirim ki başka

Amacım laklak yapmak olsaydı böyle bi konuda yapmazdım emin olun laklak için yapıcak bir sürü konu var teyzem ve kuznm ikiside dava açtı teyzem vasisini üzerine de almış ben olayın tam olarak içinde değilim buradan öğrendiklerimi ve teyzemin neleri yapıp yapmadığını öğrenerk yardımcı oluyrum ve gerçekten yardımcı olanlar oldu herkese teşekkür ederim şuan imza üzerinden gitmeye çalışyolar polisin verdiği bilgiyle ilerliyolar tedaviye çalışıyolar ben napabilirim ki başka
Madem vasi, vesayeti veren mahkeme hakimi ile gorussun ve yatirilmasini yazili talep etsin. Imza uzerinden derken anlayamadim. Bir kere kisitlanma karari verilmisse gerisi kolay. Barodan yardim alabilir polisle olacak is degil bu.

Madem vasi, vesayeti veren mahkeme hakimi ile gorussun ve yatirilmasini yazili talep etsin. Imza uzerinden derken anlayamadim. Bir kere kisitlanma karari verilmisse gerisi kolay. Barodan yardim alabilir polisle olacak is degil bu.
Mahkemyede çıkmışlar komşusıda şahitlik etmiş yaptıllarına ee sonuç diyorum yok işte bişey ollmuyo diyo bende anlamdm ki gerçkten . imza olayıda karakoldaki polisler boş bir kağıda imza attırmaya çalışın tedavi için istiyorum manasnda kullanlm demişler onu da teyzem denemiş ayakta duramck haldeyken bile atmamış sen bana napcan diye şüphelnmiş napck bilmiyrum başka

Evet öyleymiş bnde bunları yeni öğrendim hiç bi bilgim yoktu teyzem anlattılça şaşıryrum inananın şimdi aradım burdan öğrendiklerimi söyleym bişeyler yapalm diye yanndaydı oğlu konuşamdı onu beklyrum şimdi arasn dye

Ben de bunun için diyorum esrar kimyasal bağımlılık yapmaz arkadaşlar psikolojik bağımlılık yapar. Çocuğun psikolojisi bozuk topluma kazandırılması gerekiyor, öncelikli mesele uyuşturucu olmamalı burda.

BENİM KARDESIMDE BONZAİ İÇİYO COK KOTUYUM HERGÜN ÖLÜYO ELDEN BISEY GELMIO BIRAKAMIYORUM DIYO BIRAKMAK ISTEMIO

Bir arkadaş daha yazmış zaten bende yazayım. Esrar kimyasal değil psikolojik bağımlılık yapıyormuş. Tabi bonzaiyse bilemem onun içinde ne olduğu dahi bilinmiyor.

Önce kendisi istemesi lazım bu durumdan kurtulmayı. Arkadaş çevresinden uzaklaşmalı, başka bir yere de taşınabilirler ortamdan uzaklaştırmak adına.

Bu arada bütün sayfaları okumadım yazdıysanız bilmiyorum. Yaşı kaç? Okulu işi bi uğraşı yok mu?

CadiKelebek CadiKelebek

Bir arkadaş daha yazmış zaten bende yazayım. Esrar kimyasal değil psikolojik bağımlılık yapıyormuş. Tabi bonzaiyse bilemem onun içinde ne olduğu dahi bilinmiyor.

Önce kendisi istemesi lazım bu durumdan kurtulmayı. Arkadaş çevresinden uzaklaşmalı, başka bir yere de taşınabilirler ortamdan uzaklaştırmak adına.

Bu arada bütün sayfaları okumadım yazdıysanız bilmiyorum. Yaşı kaç? Okulu işi bi uğraşı yok mu?

CadiKelebek CadiKelebek

20 yaşında ortaokulda okldan kovldu ama diplomasnı verdiler o zmanlarda oklda en yaramz sorumsuz çocklarla arkdşlk ederdi ki şu andaki etrafndakiler hala onlar aynı illeti hepsi kullanıyo.

Bi işe giriyo devam etmiyo bırakıyo gece sabaha kadr alkol madde annesini uyutmuyo sonra bütün gün de uyuyo hiç bir uğraşı yok yani istemiyo.
Bi kaç kere intihar etmeye kalktı bir iyi bir kötü herşey kendi elinde aslnda mesela bu aralar duruldu yine maşallah diyeyim ama hiç bi anı bi anını tutmuyo anlamyrum :-(

Askere gidicekmş kasımda. Orda düzelrmi bilmyrm ama erkek arkdşm askerde bulup içiyolar diyo yaşayıp gördüğü için içeri sokuyolar bol dayak yer askerliği uzar diyo.

Ama en azndan teyzemin hayatı biraz düzelir ona sevinyrum

20 yaşında ortaokulda okldan kovldu ama diplomasnı verdiler o zmanlarda oklda en yaramz sorumsuz çocklarla arkdşlk ederdi ki şu andaki etrafndakiler hala onlar aynı illeti hepsi kullanıyo.

Bi işe giriyo devam etmiyo bırakıyo gece sabaha kadr alkol madde annesini uyutmuyo sonra bütün gün de uyuyo hiç bir uğraşı yok yani istemiyo.
Bi kaç kere intihar etmeye kalktı bir iyi bir kötü herşey kendi elinde aslnda mesela bu aralar duruldu yine maşallah diyeyim ama hiç bi anı bi anını tutmuyo anlamyrum :-(

Askere gidicekmş kasımda. Orda düzelrmi bilmyrm ama erkek arkdşm askerde bulup içiyolar diyo yaşayıp gördüğü için içeri sokuyolar bol dayak yer askerliği uzar diyo.

Ama en azndan teyzemin hayatı biraz düzelir ona sevinyrum

Askerde bulması daha zor olur bence sigarayı bile gizli içiyorlar ki uyuşturucu yani. Birde askere alırlar mı kanında madde çıkar? Çürük raporu verirler bence.

Çok zor bi durum ya Allah kolaylık versin hem ona hem çevresindekilere.

Back
X