Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
.Arkadaşlar ame adında uyuşturucu azgınlık yaparmı belirtileri nedir ve gece uyku esnasında saçma sapman dönme hareketleri nedendir
Azgınlık yaptığına dair bir ibare yok. Uyuşturucu değil uyarıcı madde olduğu için dönüyodur içen kimse.Arkadaşlar ame adında uyuşturucu azgınlık yaparmı belirtileri nedir ve gece uyku esnasında saçma sapman dönme hareketleri nedendir
aa kullanan konu sahibi mi? ben de kocası, sevgilisi filan diye düşünmüştümNörolojik ve ruhsal açıdan ciddi zararları var. Bırakın.
Hayır ben değilim eşimden şüphe duyuyorumaa kullanan konu sahibi mi? ben de kocası, sevgilisi filan diye düşünmüştüm
Kim kullanıyorsa konu sahibi için sıkıntı. Kadınlarda erkek faktörü etki ediyor başlamak için daha çok.aa kullanan konu sahibi mi? ben de kocası, sevgilisi filan diye düşünmüştüm
konu sahibi, bir mesajda anneyim yazmışsınız. bir başka mesajda “beni neyin beklediğini bilmek istiyorum” deyip eşi bağımlı olan bir üyeye sormuşsunuz.Hayır ben değilim eşimden şüphe duyuyorum
Siz şaka mı yapıyorsunuz hanımefendi? Önceki konunuzda bin defa yazıldı, artı adam kendisi söylüyor zaten kullandığını. Hala şüphe duyuyorum diyorsunuz. Akli melekeleriniz yerinde değil sizinHayır ben değilim eşimden şüphe duyuyorum
Sen ciddi tehlike içerisindesin. Farkında mısın?İstediğim kadar kesici aleti saklasamda maalesef erkek gücüyle boğup öldürebilir bile bugün ne kullanıyorsun diye sordum kafanda neler kurmuşsundur hatta yoksunluğa girip seni uyurkende boğup öldürebilirim dikkat et diyip benimle dalga geçiyor al iç göt ol dedi içip bakacaksın bak hiç bişry yok dedi sardığı sigaradan içtim hiç bişey olmadı gerçektende bişey anlamıyorum ya kafam iyice karıştı
Kullanılan maddeye göre değişir ama haplar felan ereksiyon kaybına sebep oluyor. Ötmüyor kuş anlayacağınızArkadaşlar uyuşturucu azgınlık yaparmı belirtileri nedir ve gece uyku esnasında saçma sapan dönüp duruyor benide uyutmuyor nedendir
Şaka gibi ya bu üye. Yazdıklarını her gördüğümde sinirim zıplıyor. Allah o masum çocuğu korusun bu ebeveynlerinin ikisinden de. İkisi de kafayı yemiş netSen ciddi tehlike içerisindesin. Farkında mısın?