Uyuşma nefes darlığı ağrılar

loveyourselff

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2016
971
261
33
28
Arkadaslar aranizda anksiyeteden göğüs ağrısı ve nefes darlığı ve vucudunda yanma hissi karıncalanma hissedne oldu mu şu an ellerim yanıyor ayaklarım bazen yüzümün bir tarafı bir de stresten olur mu bunlar yarın gidicem doktora ama gene de size de sormak istedim

Stresten kaynaklanıyor genelde :/ bende de yüzümün sağ tarafı, sağ kolum ve bacağım uyuşuyor özellikle stresli olduğum zamanlarda :/ 2 kere mr çekildi ama bana göre en büyük tedavi stresten uzak durmak

Stresten kaynaklanıyor genelde :/ bende de yüzümün sağ tarafı, sağ kolum ve bacağım uyuşuyor özellikle stresli olduğum zamanlarda :/ 2 kere mr çekildi ama bana göre en büyük tedavi stresten uzak durmak
Stresten kas ağrısı yaşadınız mı peki benim ayak tabanıma dizime ayak bilegime ellerime falan kramp giriyor bacaklarim agriyor

Stresten kas ağrısı yaşadınız mı peki benim ayak tabanıma dizime ayak bilegime ellerime falan kramp giriyor bacaklarim agriyor
Hayır kas ağrısı yaşamadım bende uyuşma ve korku yani nasıl desem anksiyete bozukluğu oluyor hep bi tedirginlik var üzerimde. Bunu kendi kendime yenmeye çalışıyorum.

Panik atakmi yasadim bilmiyorum ama 1 ay oncesunde yasadigim olaydan korku islemişti icime bendede hergun titreme icimim titremesi dizlerimin titremesi kalbimin cok hizli atmasi ayaklarimin usumesi seklinde bir takim degisikliller oluyordu . acile gidip sakinlestirici vurdurabilirdim ama kendi kendime yenmeyi istedim ve sanirim basardim cok sukur. Size tavsiyem kalbiniz hizli hizli carpmaya basladiginda titremeniz geldiginde ayaga kalkip evin icinde yururmeniz balkona cikip nefes almaniz buda gececek demeniz. Cunku kendimden biliyorum fenalastigimda acile gidip iceri girdigimde bi rahatlama geliyordu bana. Acil yazisini gordugumde rahatliyordum. Anladimki psikolojik bisey bu kendi kendime yendim darisi herkese inş.Allah

Bende buna benzer şeyler yaşadım. Anneannemin vefatından sonra başladı. 2 3 günde 5 kilo kadar zayıfladım ve oturduğum yerde duvarlar sanki üstüme yıkılacak boğulacak gibi oluyordum. Çok şükür bende kendi kendime yendim. Şimdi yine arada bir yokluyor böyle endişeler ama yeniyorum kendi başıma...

Evet insanin beyninde bitiyor hersey. Bende tam atlaşmiş sayilmam ama banada ara ara geliyor geciyor bir sure sonra cok sukur. Ama ilacsiz atlatmaya calistim cok sukur. Allah tekrardan yasatmasin banada herkesede

Evet insanin beyninde bitiyor hersey. Bende tam atlaşmiş sayilmam ama banada ara ara geliyor geciyor bir sure sonra cok sukur. Ama ilacsiz atlatmaya calistim cok sukur. Allah tekrardan yasatmasin banada herkesede
Bende ilaç almadım ama ilerde ya daha kötü olursam gibi korkular var... en ufak bi baş ağrısından acaba felç mi olacam diyorum ve oturup vücudunu dinlemek yerine birşeyler le uğraşmak çok işe yarıyor. Allah kimseyi hastalıkla imtihan etmesin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…