- 18 Temmuz 2024
- 696
- 653
- 35
-
- Konu Sahibi bilgeannem
Ayaklı pantolon var, çorap etkisi ile aynı olur mu diye giydirmiyordum.Ayaklı alt kullanabilirsiniz üzerini çok açıyorsa
Üzerini örtme işi kontrollüyse gerek yok.Ayaklı pantolon var, çorap etkisi ile aynı olur mu diye giydirmiyordum.
Gün boyu çorap var ayağında, gece de olmalı mı bilemiyorum.
Evet kontrol ediyoruz, uykum hafif o uyanmaya çalışırken ben kalkmış oluyorum.Üzerini örtme işi kontrollüyse gerek yok.
Ayakları bana hep soğuk geliyor, babası da iyi diyor. Ben üşüyorum galibaBen giydirmiyorum tulumla yatıyor. Bazen geceleri bakıyorum ayakları soğuk oluyor o zaman giydiriyorum
Pantolonunu yukarı çekiyor bilekleri açıkta kalıyor, bir de soket çorabı çekiştirip çıkartıyor diye pantolon altına külotlu çorap ya da çoraplı pantolon giydiriyorum gündüzleri, ama geceleri de nefes alsın diye çıplak ayak yatırıyorum.Bebegıme hıc bızaman corap gıydırmedım
Ayakkabı gıyecegı zamanlar dısında
Çorapsiz uyutun. 3yaşında kızım ne uyurlen nede evde çorap giydirmedim. Sadece dışarı çıkarken giyiyor.Ayaklı pantolon var, çorap etkisi ile aynı olur mu diye giydirmiyordum.
Gün boyu çorap var ayağında, gece de olmalı mı bilemiyorum.
Merhaba hanımlar,
Bebeğim 7 aylık. Uyurken çorap giydirmeli miyim emin olamıyorum.
Yattığı oda 23 derece genelde, bazen 24 oluyor. Uyku tulumu henüz giydirmedim, zıbın ve pantolon ile yatıyor. Uyku tulumları da çorapsız.
Üstünü pamuklu battaniye ile örtüyorum, pek açmaz, genelde uyanınca tekmeleyip oyun yapıp açıyor.
Ben gece yatarken çorap giydirmiyorum. Oda ısısını 23 dereceye ayarlarım .Merhaba hanımlar,
Bebeğim 7 aylık. Uyurken çorap giydirmeli miyim emin olamıyorum.
Yattığı oda 23 derece genelde, bazen 24 oluyor. Uyku tulumu henüz giydirmedim, zıbın ve pantolon ile yatıyor. Uyku tulumları da çorapsız.
Üstünü pamuklu battaniye ile örtüyorum, pek açmaz, genelde uyanınca tekmeleyip oyun yapıp açıyor.