- 21 Mayıs 2018
- 404
- 529
- 103
- 33
- Konu Sahibi Almira2017
-
Annem de oyle söylüyor ama işte gel de dinlet bunu yüreğime:) aynen benim kızımda sadece yan ve yüzüstü yatiyo :)Brnkmkide 6 aydan sonra yan ve yuzustu yatiyo:) cok tatli oluyo ya:)) birak yatsin kocaman olmus kurtarir kendini
Olsun ya neden dert ediyisunki cocugun etrafinda tehlikeli seyler olmasjn agir yorgan vs gerisini dusunmeAnnem de oyle söylüyor ama işte gel de dinlet bunu yüreğime:) aynen benim kızımda sadece yan ve yüzüstü yatiyo :)
O kadar deli yatiyor ki örtü falan hak getire:) üstünü örtemiyorum hiç, onun haricinde beşikte de baska bisi yok zaten. Niye bu kadar dert ediyorum bende bilmiyorum:)Olsun ya neden dert ediyisunki cocugun etrafinda tehlikeli seyler olmasjn agir yorgan vs gerisini dusunme
Bu yasta henuz yastik yasakİçiniz rahat etmiyorsa delikli süngerden yapılmış Bebek yastıklarından alabilirsiniz
Onu hic duymadim :) çok deli yatıyor ya sanirim ondan rahat etmiyor icim :)İçiniz rahat etmiyorsa delikli süngerden yapılmış Bebek yastıklarından alabilirsiniz
Sadece bu konuda boyleyim ama baska hicbir konuda boyle takintili olmadim. Bunda da boyle olmamin sebebi kizimin cok deli yatiyor olmasi diye dusunuyorum.Bunun adı panik ataktır heralde
Anksiyete de olabilir
Her halükarda normal değil
Evlat işte :)Ay ben uyurken kedilerime bişey olucak diye korkuyorum. ayağını sıkıştırır mı, başka kedi görür kavga eder mi falan diye
Sen haklısın bence tedirgin olup korkmakta..
Sonra nasıl sonlandı peki?Ilk 3 ay falan yasadim ben de bunu...
Gerçekten böyle olacağına emin olsam hiç dert etmicem zatengüvenligini iyice saglayinca sorun olmaz bence o kendisi zaten nefes alamadigni hissederse döner :/
Bu yasta henuz yastik yasak
Alıştım sanırım...kendiliğinden gectiSonra nasıl sonlandı peki?
Onu hic duymadim :) çok deli yatıyor ya sanirim ondan rahat etmiyor icim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?