• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uyumuyor, uyumuyor, uyumuyor...

kızlar dün dr gittik...kızımın her seyi normalmiş cok sükür...uyumama sebebi gazdır dedi doktorumuz gercekten bu aksam gaz ilacı verdi biraz daha erken uyudu,,
yalnız cok kötü bir huy edindi. memede uyuyor ve bıraktıgım anda uyanıyor. uykusu bu kadarmı hafif olur ve hemen aglıyor meme verince uyumaya devam ediyor her aksam 3 saat memede bayılacak gibi oluyorum nasıl bırakacak bilmiyorum..

Geçtiğimiz cumt. Eren'ime kavuştum şükürler olsun.:nazar::nazar::nazar::naza.
:nazar::nazar::nazar:Artık benim de memede uyuyup memede uyanan, annesini sadece memeden ibaret sanan bir kuzucuğum var:))
Şimdiden daha 5.günde bitap düştüm:emir_bebek:, Nisan ile benziyor gibi huyları:)) seni şimdi daha iyi anlıyorum:)
Allah onlara sağlık versin tabi herşey düzelir yoluna girer inşallah:):49:

Geçtiğimiz cumt. Eren'ime kavuştum şükürler olsun.:nazar::nazar::nazar::naza.
:nazar::nazar::nazar:Artık benim de memede uyuyup memede uyanan, annesini sadece memeden ibaret sanan bir kuzucuğum var:))
Şimdiden daha 5.günde bitap düştüm:emir_bebek:, Nisan ile benziyor gibi huyları:)) seni şimdi daha iyi anlıyorum:)
Allah onlara sağlık versin tabi herşey düzelir yoluna girer inşallah:):49:

ayyyyy cok sevindiiiiim. cok merak etmiştim her gün bakıyordum girdinmi kk ya diye...allah yavrunu sana bagıslasın saglıkla, mutlulukla büyüsün insallah:nazar::nazar::nazar: kücük Erencik :nazar::nazar::nazar: tatlılarımız kolay büyümeyecek ama olsun napalııım onlar herseyimiz..analı babalı büyüsün insallah:nazar::nazar::54:

kızım 3,5 aylık hala uyumuyor.gece 3te uyudu 5 te kalktı 6 da uyudu 6.30 da kalktı.zombi gibiyim:(((nasıl büyür böyle allah bilir

kızım 3,5 aylık hala uyumuyor.gece 3te uyudu 5 te kalktı 6 da uyudu 6.30 da kalktı.zombi gibiyim:(((nasıl büyür böyle allah bilir

bu gün benim kızımda sabahtan aksama kadar gaz sancısıyla agladı aptala döndüm..ama ne yapalım öyle böyle derken büyüyecekler allah bize güc versin...

Size bir öneride bulunayım izninizle. Toz kimyon yarım mercimek kadar biberon yada mamaya koyarak verin. Gaz sancısından kurtuldugunu göreceksiniz böylesi kıvranarak ağladığında... Çok sancılandığı zamanlarda...

Back