uyumuyor, uyumuyor, uyumuyor...

selene34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2010
339
4
66
Diğer
kızlar, kızım 1 haftadır cok huysuz...aksamları 7 de baslıyor 11e kadar aglıyor memede geciyor bu kadar zaman..uyudugunda yorgun düşüyorum..ne yapayım bir akıl verin...

4 aylık cıkaran bebekler var yada ıdrar yolu enfeksıyonu olabılır benım oğlumda 2. ayında aynı boyleydı ıdrar yolu enfeksıyonu cıktı 10 gun hastanede kaldık.

gaz probleminiz varmı 3 aylık bebek neden ağlarki ya doymaz ya gazı vardır yada biyeri ağrıyodur ama diş için çok erken bence

gaz probleminiz varmı 3 aylık bebek neden ağlarki ya doymaz ya gazı vardır yada biyeri ağrıyodur ama diş için çok erken bence
evet kızım bu gün kaka yaptı. 4 günde bir yapıyor dogdugundan beri...ama hala aynı aksam zor uyuttum. doyma kısmına gelince mama takviyeli gidiyoruz.. ac oldugunu sanmıyorum sadece aksamları dediğim gibi 7 de baslıyor catlarcasına aglıyor ayakta dolasınca biraz yatısyor. hangi pozisyonda sustuysa değiştirdiğim anda cıldırıyor. niye böyle yaaa...

biyeri ağrıyo olabilir o zaman ama neden hep 7 de ağlıyo isterseniz bi doktora götürün daha iyi olacaktır çok geçmiş olsun sizde bu zamanda fazlasıyla yıpranmayın

biyeri ağrıyo olabilir o zaman ama neden hep 7 de ağlıyo isterseniz bi doktora götürün daha iyi olacaktır çok geçmiş olsun sizde bu zamanda fazlasıyla yıpranmayın

cumartesi randevumuz var yarın aksamda aynısını yaparsa hemen götürücem..hepinize cok tesekkürler kızlar yardımlarınız için

hep aynı saatlerde ağlamaya başlıyorsa bu kolik olabilir.saç kurutma makinası, aspiratör sesi veya bunun için özel bi cd var.bunları deneyebilirsin ağlama nöbeti tuttuğunda.benim oğlum da her akşam aynı saatte başlardı ağlamaya ben saç kurutma makinası açardım.

kolilk sonradan başlamaz diye biliyorum...idrar yolları şikayeti çok oluyor bebeklerde,en iyisi bir doktora görünmeniz ve tahlillerini yaptırmanız...

Doktora götürün tabi ama neden bu kadar aralıklı büyük tuvalete çıkıyor onu da bir sorun. Acaba yeterince su içmiyor mu?

bizimki 1 bucuk aylık nerdeyse 1 aydır böyle saat 8 de baslıyo 10 a kadar aglıyo aglıyo aglıyo
doktora sor bakalım ne dicek bende cok merak edıyorum

canım sizinki bal gibi de kolik sancısına benziyor.akşam saatlerinde başlayan ve hiç geçmeyen ağrılar büyük ihtimalle kolik sancılarıdır.bağırsakları tam gelişmediğinden bir süre olur bazı bebeklerde.ve inan bunun çaresi yok,sabırla bekleyeceksin.bir süre böyle ağlayacak ve sonra geçecek emin ol.emzirsende,gaz için damla falan versende masaj da yapsan geçmeyecektir o hep ağlayacaktır bir kaç saat.biraz sabret,bebeğinin gücüne göre inşallah kolay atlatırsın.tabi inşallah bu arada idrar yolu ilt,habı falan yoktur.

bizimki 1 bucuk aylık nerdeyse 1 aydır böyle saat 8 de baslıyo 10 a kadar aglıyo aglıyo aglıyo
doktora sor bakalım ne dicek bende cok merak edıyorum

ok sorucam ve söylediklerini yazarım... birde kolik oldugunu pek sanmıyorum cünkü yeni basladı ay dönümlerinde olur diyorlar bugün tam 3 ay bitti olabilirmi acaba

ok sorucam ve söylediklerini yazarım... birde kolik oldugunu pek sanmıyorum cünkü yeni basladı ay dönümlerinde olur diyorlar bugün tam 3 ay bitti olabilirmi acaba

yüksek ihtimalle gaz sancısı.bizimkide 3.ayında aynen akşamları aynı saatlerde başlardı hiç susmadan ağladrı.haftda iki üç gün acile giderdik.sonuç kolikti.4.ayın sonunda geçti.sizinki bir de kakasını 4 günde bir yapıyorsa az bence.mamada alan bebekler günde en az bir kere yapar.bundan dolayı da ağlıyor olabilir.bir kaç damla adaçayı verin.bağırsaklarını yumuşatır.bir de sırtüstü yatarken ayaklarından tutup karnına doğru götürüp bacaklarını hareket ettirin.karnına yağla masaj yapabilirsiniz.bunlar biraz rahatlatır.

kızlar dün dr gittik...kızımın her seyi normalmiş cok sükür...uyumama sebebi gazdır dedi doktorumuz gercekten bu aksam gaz ilacı verdi biraz daha erken uyudu,,
yalnız cok kötü bir huy edindi. memede uyuyor ve bıraktıgım anda uyanıyor. uykusu bu kadarmı hafif olur ve hemen aglıyor meme verince uyumaya devam ediyor her aksam 3 saat memede bayılacak gibi oluyorum nasıl bırakacak bilmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…