kızınız ne kadarlık
dıs cıkarıyor olabılır
evet kızım bu gün kaka yaptı. 4 günde bir yapıyor dogdugundan beri...ama hala aynı aksam zor uyuttum. doyma kısmına gelince mama takviyeli gidiyoruz.. ac oldugunu sanmıyorum sadece aksamları dediğim gibi 7 de baslıyor catlarcasına aglıyor ayakta dolasınca biraz yatısyor. hangi pozisyonda sustuysa değiştirdiğim anda cıldırıyor. niye böyle yaaa...gaz probleminiz varmı 3 aylık bebek neden ağlarki ya doymaz ya gazı vardır yada biyeri ağrıyodur ama diş için çok erken bence
biyeri ağrıyo olabilir o zaman ama neden hep 7 de ağlıyo isterseniz bi doktora götürün daha iyi olacaktır çok geçmiş olsun sizde bu zamanda fazlasıyla yıpranmayın
Doktora götürün tabi ama neden bu kadar aralıklı büyük tuvalete çıkıyor onu da bir sorun. Acaba yeterince su içmiyor mu?
bizimki 1 bucuk aylık nerdeyse 1 aydır böyle saat 8 de baslıyo 10 a kadar aglıyo aglıyo aglıyo
doktora sor bakalım ne dicek bende cok merak edıyorum
ok sorucam ve söylediklerini yazarım... birde kolik oldugunu pek sanmıyorum cünkü yeni basladı ay dönümlerinde olur diyorlar bugün tam 3 ay bitti olabilirmi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?