- 9 Nisan 2022
- 128
- 31
- 31
-
- Konu Sahibi _anneadayi
1.5 aylik bebegi 5 saat uyutmayin, en az 2-3 saatte bir uyandirip emzirin.Arkadaşlar erkek bebeğim bir buçuk aylık ve kesintisiz çok az uyuyor. Akşamları 4-5 saat kesintisiz yatıyor. Uyanınca sonraki akşama kadar kesik kesik (10 dk, 5dk,20fk) uyuyor. Gündüz kesintisiz uyumuyor. Memeden ayrılınca ağlıyor tüm gün memede olmak istiyor.
... Gaz damlası veriyoruz bu arada
Bütün gün ayakta ve memede olduğu için bir kere 5 saat uyumasın mı1.5 aylik bebegi 5 saat uyutmayin, en az 2-3 saatte bir uyandirip emzirin.
O kadar uzun uyku suresi 4.aydan sonra.
Saglicakla buyutun, uyku duzeni oturtursaniz sorununuz kalmaz.
Siz bilirsiniz de aslinda 5 saat uyumuyor haberiniz olsun, muhtemelen uyku duzeni olmadigindan yorgunluktan bayiliyor, bir sure sonra da sekeri düştüğü icin uyanamıyor.Bütün gün ayakta ve memede olduğu için bir kere 5 saat uyumasın mı
Evet ama toplasanız günde 10 saat uyumuyor. Bebek uykuda büyür derlerdi. Çok az geliyor4-5 saat uyuyorsa öpün de başınıza koyunbenim bebeğim o kadar bile uyumazdı , gece gündüz gözler açıktı , zamanla düzeldi , sizinki daha çok küçük , uyku düzeni bekleyemezsiniz
Benim kızım da hiç uyumazdı gazlı bi bebekti. Sayesinde tavşan gibiydim. Kucağımda sürekli yayık ayranı gibi hoplatıyordum öyle uyuyordu durunca ağlıyordu. Bütün gaz damlalarını denedim istisnasız. Aniden pat diye damlaları kestim. Sıcak su torbası, sıcak duş, ve beline kadar sıcak suya oturtmayla geçti süreç şükür. Bol bol da masaj tabi. Sıcak dediysem ılık tabii ki. Allah kolaylık versin. Biz evde kabile dansı yapıyorduk gaz yüzünden resmen. Sağlıkla büyüsünArkadaşlar erkek bebeğim bir buçuk aylık ve kesintisiz çok az uyuyor. Akşamları 4-5 saat kesintisiz yatıyor. Uyanınca sonraki akşama kadar kesik kesik (10 dk, 5dk,20fk) uyuyor. Gündüz kesintisiz uyumuyor. Memeden ayrılınca ağlıyor tüm gün memede olmak istiyor.
Ac kaliyor olma ihtimali var mi? Gaz veya aclik. Genelde bunlardan olur. Bu arada gaz damlasi secimi onemli hepsi ise yaramiyor oyle pek. Doktor rutin kontrollerini yaptiysa sorun yok dediyse muhtemelen bunlardan olabilir.Arkadaşlar erkek bebeğim bir buçuk aylık ve kesintisiz çok az uyuyor. Akşamları 4-5 saat kesintisiz yatıyor. Uyanınca sonraki akşama kadar kesik kesik (10 dk, 5dk,20fk) uyuyor. Gündüz kesintisiz uyumuyor. Memeden ayrılınca ağlıyor tüm gün memede olmak istiyor.