uyumayanlar uyuyamayanlar

güzel iş bende evlenmeden önce çalışmışdım ajansda vs

Hımm ewt güzel makyaj yaparken ruhumu buluyorum sanki bazende diom kendi kendime acaba günahmı bnm işim sonuçta kadınları güzellştiyosun ortak oluyomuşum gibi gelio harbiden oleyse bnm kaynanaya odun işi bana kaldı 😱😱😱

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi...

Sağol canım,keyfim yok işte bu gece,kusura bakmayın...

Hımm her neyse cok sıkıntı yapma kendine canım kimse kendinden daha önemli deil yani üzme kendini 😊😊

Hımm ewt güzel makyaj yaparken ruhumu buluyorum sanki bazende diom kendi kendime acaba günahmı bnm işim sonuçta kadınları güzellştiyosun ortak oluyomuşum gibi gelio harbiden oleyse bnm kaynanaya odun işi bana kaldı 😱😱😱

bilmem hiç o yönden düşünmemişdim sen makyaj yapıyosunda gerisi onlara kalmış bence o makyajı neye alet ettikleri önemli bence senin bi suçun yok seninki görev

bilmem hiç o yönden düşünmemişdim sen makyaj yapıyosunda gerisi onlara kalmış bence o makyajı neye alet ettikleri önemli bence senin bi suçun yok seninki görev

İnş oledirrr yoksa tası babam tası nesa o bana tasımasında 😜😜😜

Kız ben sana özelden yazabiliommu acep arkadasmıyız telden görünmüyoda ole arkadaşların falan

İnş oledirrr yoksa tası babam tası nesa o bana tasımasında 😜😜😜

merak etme o sana taşımaz asla :27:
Kız ben sana özelden yazabiliommu acep arkadasmıyız telden görünmüyoda ole arkadaşların falan
bilmem ki bakıyım

merak etme o sana taşımaz asla :27:

Bak bak eger atabiliyosam yazam sana özelden adımı cinsimi ekle bne face bnm seni görmem lazımm çatlıcam yoksa😜😜😜

Kız gelmedimi 😁😁😁

hım gidince girek merkezemi gidiyosun yoksa köyünemi

Valla köyünde ev tabi ewlendikden sonra hiç gitmedim ama bi yerde durmuyosun paso geziyosun yayla senlikler merkez neresi olursa artık 😄😄

Kuzucuklar ben yatar kimseciklerde kalmadı ya burdada fire veren cok bu akşam 😘😘😘

Bizimm kızçeler neresunuz 😄😄

Back