I Isge Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 22 Temmuz 2022 114 30 28 20 Kasım 2024 Konu Sahibi Isge #41 Arzu_Azra .!.: Kimyasal gebelik yaşamış olabilirsin Genişletmek için tıkla... Bu kotu bisey mi peki bir sorun oldugunu mu gosterir bilginiz var mi bu konuda
Arzu_Azra .!.: Kimyasal gebelik yaşamış olabilirsin Genişletmek için tıkla... Bu kotu bisey mi peki bir sorun oldugunu mu gosterir bilginiz var mi bu konuda
B BallYilmaz123 Üye Kayıtlı Üye 1 Kasım 2023 874 500 29 21 Kasım 2024 Konu Sahibi Isge #42 Isge .!.: Bu kotu bisey mi peki bir sorun oldugunu mu gosterir bilginiz var mi bu konuda Genişletmek için tıkla... Tam tersine iyi birşey hatta direk üzerine hamile bile olabilirsin. Hamile olmuşsun ama embriyo bozuk olduğu için vücudun atmış onu anlamına gelir kimyasal ve ardı çabuk olur
Isge .!.: Bu kotu bisey mi peki bir sorun oldugunu mu gosterir bilginiz var mi bu konuda Genişletmek için tıkla... Tam tersine iyi birşey hatta direk üzerine hamile bile olabilirsin. Hamile olmuşsun ama embriyo bozuk olduğu için vücudun atmış onu anlamına gelir kimyasal ve ardı çabuk olur
E ecmel12 Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Kasım 2022 235 114 40 21 Kasım 2024 Konu Sahibi Isge #43 Isge .!.: maalesef adet oldum 3 tane pozitif testten sonra adet olmanin sokunu yasadim Genişletmek için tıkla... Bence kimyasal gebelik değil, fazla damlatılınca test bozuluyor. Bu sebeple olmuştur
Isge .!.: maalesef adet oldum 3 tane pozitif testten sonra adet olmanin sokunu yasadim Genişletmek için tıkla... Bence kimyasal gebelik değil, fazla damlatılınca test bozuluyor. Bu sebeple olmuştur