Uyumayan var mii Lutfen yardimmm

Kan ver derim gecikmen varmis zaten
Saglik ocagi 10bucuga kadar aliyor kan
Aksam veya gece sonuc dusuyor

Kan ver derim gecikmen varmis zaten
Saglik ocagi 10bucuga kadar aliyor kan
Aksam veya gece sonuc dusuyor
Evet haklisiniz daha once bir tecrubem oldu kani da erken verdim kani deger dusuk cikti dis gebelik olabilir dedi dr sonra cok korktum panik oldim sonradan normal gebelige dondu dusukle sonuclandi biraz ondan cekindim kan vermeye su asamada

Sizin testiniz pozitif gibi. Diğer testlerde idrar seyreldiği için hcg oranı düşüktür. Kan verin.

Evet haklisiniz daha once bir tecrubem oldu kani da erken verdim kani deger dusuk cikti dis gebelik olabilir dedi dr sonra cok korktum panik oldim sonradan normal gebelige dondu dusukle sonuclandi biraz ondan cekindim kan vermeye su asamada
Canim benim korkma
Korktugun basına gelir
Forum icinde bende cok sey okuyorum kendi kendime kuruyorum ama o donemi gectim cok sukur
Rabbim nasibini verdiyse her turlu bebek yasar korkma sakin

Canim benim korkma
Korktugun basına gelir
Forum icinde bende cok sey okuyorum kendi kendime kuruyorum ama o donemi gectim cok sukur
Rabbim nasibini verdiyse her turlu bebek yasar korkma sakin
Sagolasin canim Allah razi olsun gorelim mevle ne eyler ne eylerse guzel eyler ya var ya yok ikisinden biri bakalim ne olacak

Merhaba, ne yaptınız? Verdiniz mi kan?
Merhabalar kan vermedim degisik akintiyla karisik cok ozur dilerim sari akintilarin arasinda pembemsi kanlar var buyuk ihtimalle adet oluyorum hayretler icerisindeyim test yapar yapmaz pozitif cikmisti aslinda

Merhabalar kan vermedim degisik akintiyla karisik cok ozur dilerim sari akintilarin arasinda pembemsi kanlar var buyuk ihtimalle adet oluyorum hayretler icerisindeyim test yapar yapmaz pozitif cikmisti aslinda
Akintiyi bilmiyorum ama pembe kan yerlesme kanamasi da olabilir. Bnm ilk gebeligimde pembe kan gelmişti. Hakkinizda hayirlisi olsun insallah, bir kac gun daha bekleyin adet olmazsaniz o zaman test verirsiniz madem.

Akintiyi bilmiyorum ama pembe kan yerlesme kanamasi da olabilir. Bnm ilk gebeligimde pembe kan gelmişti. Hakkinizda hayirlisi olsun insallah, bir kac gun daha bekleyin adet olmazsaniz o zaman test verirsiniz madem.
Hayirlisi ya degisik bir akinti mi kanama mi biseyler oluyor anlayamiyorum bakalim bi sonuca varacak 😊

X