Uyumayalar lütfen bi baksın

mcrf789

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2020
274
104
Bebeğimi az önce emzirdim ilk defa kusmuğunda kan gördüm hafif meme ucum yara acaba o yüzden mi oldu Mommy’s Bliss diye bi damla kullandım ondan mı oldu bilemedim bi türlü. Lütfen bi bakın Şuan acile gidemem eşim askeri personel götüremem lütfen bi bakın

2CF188AE-6413-4D6B-B3F8-9D7A09E7D193.jpeg

İnşallah kötü bir şey yoktur, başıma böylesi gelmedi ama eşinizin mesleğiyle alakayı anlayamadım. Taksi çağırıp kendiniz de acile gidebilirsiniz. İnanın gece vakti acilde birçok yalnız anne oluyor bebeğini getiren.

Meme ucu yara olduğundan kan emmiş ve sindirip kusmuğunda çıkmış. Çok sık görülür. Bebekle alakalı bir şey çıkmaz sanmıyorum. Genel durumu iyi aktif normal bir çocuksa soğuk terlemesi yoksa, her zamanki gibi neşeli ise iyidir.

Korkacak bir şey yok. Meme ucuna ayva çekirdeği çıkarıp suya koyun jelleşsin sürün, harika gelir.

Meme ucu yara olduğundan kan emmiş ve sindirip kusmuğunda çıkmış. Çok sık görülür. Bebekle alakalı bir şey çıkmaz sanmıyorum. Genel durumu iyi aktif normal bir çocuksa soğuk terlemesi yoksa, her zamanki gibi neşeli ise iyidir.

Korkacak bir şey yok. Meme ucuna ayva çekirdeği çıkarıp suya koyun jelleşsin sürün, harika gelir.
Allah razı olsun deneyeceğim dediğiniz gibi göğüs ucum kanamış yüksek ihtimalle sıkınca hafîf kan geldi çünkü ay nasıl korktum Allahım

Memelerinizi acik birakin azicik. Yara kurusun. Lansinohun meme ucu kremini surebilirsiniz. Meme kalkanlari da kiyafetin meme ucuna dagmesine engel oluyor ve meme ucunun iyilesmesine cok faydali oluyor. Insanin ici gidiyor bebege bir sey oldu diye :) ben de sizin gibi olmustum sizi okuyunca hatirladim

Memelerinizi acik birakin azicik. Yara kurusun. Lansinohun meme ucu kremini surebilirsiniz. Meme kalkanlari da kiyafetin meme ucuna dagmesine engel oluyor ve meme ucunun iyilesmesine cok faydali oluyor. Insanin ici gidiyor bebege bir sey oldu diye :) ben de sizin gibi olmustum sizi okuyunca hatirladim
Aynen öyle ödüm çıktı nasıl korktum size anlatamam ilk işim sabah kesin çözüm bulmak olacak yaraya

Bebeğimi az önce emzirdim ilk defa kusmuğunda kan gördüm hafif meme ucum yara acaba o yüzden mi oldu Mommy’s Bliss diye bi damla kullandım ondan mı oldu bilemedim bi türlü. Lütfen bi bakın Şuan acile gidemem eşim askeri personel götüremem lütfen bi bakın
Eşiniz olmadan da bebeğinizin sağlığı için hastaneye götürebilirsiniz bu çok zor bir şey değil. Eşinize kendinizi bu konuda bağlamayın bebek bakmanın eşten daha büyük sorumlulukları var bildiğiniz üzere. Büyük ihtimalle kan yutmuş. Normal doğum sonucu dünyaya gelen bebeklerde de görünen bir durum. Yine de sık sık gözlemleyin acil bir durum olursa fazla gecikmeden acile yetiştirin çocuğu.

X